VerDE ile VERGİ DENETİMİ'NDE GELENEKTEN GELECEĞE… - Son Dakika
Advertorial

VerDE ile VERGİ DENETİMİ'NDE GELENEKTEN GELECEĞE…

VerDE ile VERGİ DENETİMİ\'NDE GELENEKTEN GELECEĞE…

Alanlarının öncüsü iki kurum, Lebib Yalkın ve İdea Teknoloji Çözümleri,e-Dönüşüm çalışmaları başladığından beri bu konudapiyasaya en doğru çözümleri sunabilmek için işbirliği içinde…

12.10.2016 10:02  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Geçtiğimiz günlerde bu güç birliği ilk meyvesini e-Defter Vergi Denetçisi olarak verdi. VerDE'ninsunumunu yapmak için bir araya gelen iki kurumun ortakları Cüneyt Öksüz,Mert Yalkın ve Genel Müdürler Emre İyibilir ve Hasan Berdan ürün hakkında bazı detayları paylaştılar.

G.İ.B onaylı ilke-fatura özel entegratörü olan İdea Teknoloji Çözümleri'nin Genel Müdürü Emre İyibilir,e-Defter'i standart bir raporlama aracı olmaktan çıkarıp, herkes tarafından anlaşılabilir analizler ve raporlarla desteklenen katma değerli bir denetim çözümü üretmek için Lebib Yalkın ile birlikte uzun zaman önce yola çıktıklarını ve bu yolun sonunda ortaya çıkan VerDE ile gurur duyduklarını söylüyor. İyibilir şöyle devam ediyor; "Yeni Nesil Vergi Denetçisi VerDE, sektörde bir ilke imza atarak, sadece teknik şartlarının yeterliliğini kontrol etmenin ötesine geçiyor. Mevzuat desteğini Lebib Yalkın'ın sağladığı VerDE ile e-deftere geçmiş tüm firmalara bir vergi denetçisinin yapabileceği kontrolleri denetçiden önce yapma imkânı sunuyoruz."

Mevzuat denince akla gelen ilk isim olan Lebib Yalkın'ın Genel Müdürü Hasan Berdan şunları ekledi;

" Şirket olarak 63. Yılımızı yaşadığımız şu günlerde hala lider olmamızı 3 temel ilkeye sıkı sıkı sarılmamıza borçluyuz." İyi Hizmet, Çağdaş Yayımcılık Anlayışı ve Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" Bu koşulları yerine getirmek için MEVBANK gibi bir çözümle zaten müşterilerimizin karşısındayız. Malum, artık iş hayatı sanal dünyada yaşanmaya başladı. Bu teknolojik dünyaya tam adaptasyon için ürünlerimizi daha dinamik şekilde müşterilerimize ulaştırmalıydık. İşte bu sebepten dolayıdır ki,bir süredir İdea Teknoloji Çözümleri ile işbirliği yapıyoruz. Vergi mevzuatını bizimle takip eden müşterilerimize böyle bir kolaylık sunmak Lebib Yalkın olarak zaten bize düşerdi."

Son Dakika Advertorial VerDE ile VERGİ DENETİMİ'NDE GELENEKTEN GELECEĞE… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement