Verem Savaş Derneği'nden İş Adamı Yazıcıoğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Verem Savaş Derneği'nden İş Adamı Yazıcıoğlu'na Teşekkür Plaketi

Verem Savaş Derneği\'nden İş Adamı Yazıcıoğlu\'na Teşekkür Plaketi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, son genel kurulda onursal başkanlığa seçilen İş Adamı İlhami Yazıcıoğlu’na derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

20.05.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, son genel kurulda onursal başkanlığa seçilen İş Adamı İlhami Yazıcıoğlu'na derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, ilçenin önde gelen iş adamların İlhami Yazıcıoğlu'nu ziyaret etti. Erdoğan, burada iş adamı Yazıcıoğlu'na derneğin faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yazıcıoğlu'nun hem veremli hastalara hemde mağdur ailelere ev yapımı sırasında önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, dernek olarak kendisini onurlandırmak için teşekkür plaketi takdim ettiklerini söyledi. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi;

"İlhami Yazıcıoğlu, bugüne kadar derneğimize maddi ve manevi desteklerinden dolayı, bilhassa evi yanan insanların evlerine yaptığımız, evlerinin yapımını üstlendiğimiz 2-3 ailenin ev malzemelerinin büyük çoğunluğunu üstlenmiştir. Halen daha tespit ettiğimiz bazı hastalara Volkswagen' den her hafta yemek ve içecek yardımları gitmektedir. Dolayısıyla Sayın İlhami Yazıcıoğlu bölgemizin en önde gelen iş adamlarından olup bu gibi hayır işlerine de büyük destek vermektedir. Bilhassa derneğimizin yaptığı bu yanan evlerle ilgili, yapılan camilerle malzeme alımlarında maddi manevi yanında olmuştur. Ayrıca Verem Savaş derneğinin her sahada yaptığı verem taramada ki desteklerini son 6-7 yıldır hiç esirgememektedir. Dolayısıyla derneğimiz en son yapılan genel kurulunda oy birliği ile derneğin onursal başkanlığına seçilmiştir. Bende genel kurul ve yönetim kurulu adına bu plaket ve beratı sayın Yazıcıoğlu'na takdim etmekten büyük bir mutluluk duymaktayım. Bundan sonra da yardımlarını kendisinden talep etmekteyiz."

İşadamı İlhami Yazıcıoğlu'da plaketten dolayı Dernek Başkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Yazıcıoğlu konuşmasında "Bende Verem Savaş derneğine ve dernek adına Hasan Beye bu plaketi takdim ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarımız hep beraber devam edecek inşallah" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Verem Savaş Derneği'nden İş Adamı Yazıcıoğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement