Verem Savaş Haftası - Son Dakika
Yerel

Verem Savaş Haftası

Verem Savaş Haftası

Verem Savaş Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler için yarışma düzenlendi.

09.04.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Verem Savaş Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler için yarışma düzenlendi.

Verem Savaş Dernekleri Federasyonu ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası" etkinliği kapsamında İlkokullar arası Resim, Ortaokullar arası Şiir ve Liseler arasında kompozisyon dallarında il genelinde yarışma düzenlendi. Yarışma sonunda derece elde eden öğrencilere çeşitli hediyeler ve Plaket verildi.

Komisyon tarafından incelene eserlerde resim dalında dereceye giren Topsöğüt İlkokulundan Sevgi Dinç birinci, Murat Baran ikinci, Mustafa Telik ise üçüncü oldu. Öğrencilerin ödüllerini Malatya Verem Savaş Derneği Başkanı Raşit Alaçık, Başkan Yardımcısı Sefa Yaşar ve okul idarecisi Engin Yiğit verdi.

Şiir dalında dereceye giren 91 000 Dev Ortaokulu öğrencisi Reyyan Şad'a ödülünü Şube Müdürü Salih Aydın, İkinci olan Begüm Kartal Ortaokulundan Tuğçe Aydoğan'a Sosyal Komite Başkanı Gaye Akçadağ, Üçüncü olan Dilek Orta okulundan İlknur Özbey'e 91 000 Dev Ortaokulu Müdürü Adıgüzel Gökalp verdi.

Liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencisi Kadriye Yılmaz'a ise ödülünü Okul Müdürü Mustafa Burge verdi.

Malatya Verem Savaş Derneği Başkanı Raşit Alaçık yaptığı açıklamasında, "Değerli öğretmen ve okul idarecilerinizi velilerinizi tebrik ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize selam ve şükranlarımızı sunuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyor saygılar sunuyorum" dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Aydın ise Verem Savaş Derneği yetkililerine dereceye giren öğrencilere, ailelerine, öğretmenlerine teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Verem Savaş Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement