Vergi Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Politika

Vergi Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Vergi Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, AK Parti\'den Aday Adayı Oldu

Vergi Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, AK Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

27.02.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergi Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, AK Parti'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

2011 yılından bu yana Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grubunda Vergi Başmüfettişi olarak görev yapan Hacı Gökhan Gül, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. İstanbul 3. Bölge'den milletvekili aday adı olan Gül, bir dönem Münih Başkonsolosluğu Maliye Ateşesi olarak da görev yapmıştı.

Gül, çeyrek asrı aşan devlet adamlığı bilgi, deneyim ve tecrübesini ülkenin hizmetinde değerlendirmek için aday olduğunu belirtti. Devletin çeşitli kademelerinde görev alan Hacı Gökhan Gül, en büyük hedefinin de halkın beklentilerini karşılamak ve halkın sesini meclise taşımak olduğunu söyledi.

HACI GÖKHAN GÜL KİMDİR?

Hacı Gökhan Gül, 1962 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İş hayatına 1986 yılında Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolorü olarak başladı. 1989 yılından itibaren Gelirler Başkontrolorü olarak görev icra etmeye devam etti. 1992 yılında Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi. 1996 yılında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Almanya- Münih Başkonsolosluğu Maliye Ateşesi olarak atandı. 2011 yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grubunda Vergi Başmüfettişi olarak görevlendirildi. İstanbul'da halen bu görevi ifa eden Gül, 10 Şubat 2015 tarihinde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı. İngilizce ve Almanca bilen Hacı Gökhan Gül aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Bahçelievler Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi. Hacı Gökhan Gül, evli ve dört çocuk babası. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vergi Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement