Vesile Nine de Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Güncel

Vesile Nine de Demokrasi Nöbetinde

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde lastik tamirciliği yapan 72 yaşındaki Vesile Akın demokrasi nöbeti tutuyor.

20.07.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde lastik tamirciliği yapan 72 yaşındaki Vesile Akın demokrasi nöbeti tutuyor.

Ülke genelinde olduğu gibi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı cuma akşamından bu yana Sandıklı sokaklarında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Vesile nine de katılıyor.

AK Parti İlçe Başkanlığı önünde, darbe girişiminde bulunanlara tepkisini gösteren Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, eline Türk bayrağını alarak meydana koştuğunu söyledi.

Akın, "Biz Türk oğlu Türk'üz, düşmana karşı gelmiş insanlarız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geldiğinden beri bizim dünyamız düzeldi." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce devletin her yere borcunun olduğunu dile getiren Akın, "Şimdi hamd olsun hiç borcumuz yok. Aç olan vatandaşlarımızı doyurdu. Düşmanlarımız bizi çekemiyor. Ben de bugün buraya demokrasimize sahip çıkmaya ve düşmanlarımıza karşı koymaya geldim. Vatanımızı, geleceğimizi, çocuklarımızı yem ettirmeyelim." diye konuştu.

Vesile Akın'ın yanı sıra Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık da çok sayıda vatandaşla demokrasi nöbeti tuttu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vesile Nine de Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement