Vest-bye "Sanal İş Oyunu" Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Vest-bye "Sanal İş Oyunu" Turnuvası Tamamlandı

Meslek liselerinde girişimcilik ruhunu canlandırmak ve girişimci öğrenciler yetişmesine katkı sunmak amacıyla başlatılan ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor’ Projesinde sona gelindi.

28.05.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meslek liselerinde girişimcilik ruhunu canlandırmak ve girişimci öğrenciler yetişmesine katkı sunmak amacıyla başlatılan 'Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor' Projesinde sona gelindi. Uluslararası boyutta gerçekleştirilen Vest-Bye "Sanal İş Oyunu" Turnuvası'nda başarı gösteren öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törende ödüllendirildi.

Zeytinburnu Belediyesi öncülüğünde, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği( MÜSİAD) iş birliği ile 'İşimi Kuruyorum Geleceğe Güvenle Yürüyorum' sloganı ile hayata geçirilen 'Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor' projesi, sonuçlandırıldı. Uluslararası boyutta gerçekleştirilen projenin kapanış toplantısına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, çok sayıda öğretmen ve öğrenci ile yerli ve yabancı konuklar katıldı. Turnuva birincileri ödüllerini Başkan Murat Aydın'ın elinden teslim aldı.

GENÇLERİN MUTLULUĞU HEDEFLENİYOR

Projeye destek verenlerin gençlerin gelecekteki mutluluğunu hedeflediklerini belirten Başkan Murat Aydın, "Gençlerimiz huzurlu olsun, güzel bir ortamda olsun diye neler yapabiliriz diye düşündük. ve bu anlamda İtalya'daki Almanya'daki Türkiye'deki imkanlardan, deneyimlerden nasıl yararlanabiliriz? Yapmak istediğimiz iş budur . Bu anlamda yapılan bu proje ilk değildir, son olmayacaktır. 2020'ye kadar bu projeler devam edecek" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AYDIN'DAN GENÇLERE PROJELERDE YER ALMALARI ÇAĞRISI

Gençlerin böyle projelerde yer alması konusunda gençlere çağrıda bulunan Başkan Aydın, "Bizim yerel kalkınma ofisimiz var. Oraya sık sık gelin. Düşüncelerinizi, beklentilerinizi oradaki profesyonel arkadaşlarımızla paylaşın. Bu projelerde olmak en azından sizlere arkadaş kazandıracaktır. Nereden Türkiye;'den, Avrupa'dan. Avrupa Birliğinin diğer ülkelerinden arkadaş kazandıracak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vest-bye 'Sanal İş Oyunu' Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement