Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Lapseki'yi Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Lapseki'yi Temsil Edecek

Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Lapseki\'yi Temsil Edecek

Lapseki Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Erdoğan Barlas (55) 07-09 Ekim 2016 tarihleri arasında Polonya’nın Walbrzych kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

04.10.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Erdoğan Barlas (55) 07-09 Ekim 2016 tarihleri arasında Polonya'nın Walbrzych kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Lapseki Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Erdoğan Barlas (55) 07-09 Ekim 2016 tarihleri arasında Polonya'nın Walbrzych kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; "Dünya çapında böyle büyük bir organizasyona Türkiye'mizi temsilen Lapseki'mizden bir temsilci göndermek bizim için gurur verici. Erdoğan Barlas Ülkemizi Dünya Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğinden eminim. Kendisinin Polonya'dan madalya ile döneceğini ümit ediyorum. Şampiyonaya katılacak olan tüm güreşçilere başarılar dilerim" dedi. Barlas altın madalya için rakiplere göz dağı verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Lapseki'yi Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement