Veteranlar'ın Şampiyonu İstanbul Demirspor Oldu - Son Dakika
Yerel

Veteranlar'ın Şampiyonu İstanbul Demirspor Oldu

Veteranlar\'ın Şampiyonu İstanbul Demirspor Oldu

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından müşterek düzenlenen “Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Veteranlar Futbol Turnuvası Finali’’ renkli görüntülere sahne oldu.

25.06.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından müşterek düzenlenen "Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Veteranlar Futbol Turnuvası Finali" renkli görüntülere sahne oldu.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda İstanbul Demir spor ve Yeni Ufuk Spor arasında yapılan final karşılaşmasına Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcı Recep Şencan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu ve çok sayıda sporsever katıldı.

"KAZANAN DOSTLUK OLDU"

İstanbul ve Küçükçekmece ilçesi genelinde 18 spor kulübünün 10 hafta boyunca kıyasıya mücadele ettiği yarışların final maçı; İstanbul Demirspor ve Yeni Ufuk Spor'un kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Ünlü spor spikeri Emre Tilev'in coşkulu anlatımıyla sunduğu ve fair play ve centilmenlik ruhunun hakim olduğu maçı İstanbul Demirspor 3-0 galip bitirdi.

Final maçı sonunda oyunculara kupa ve madalyalarını takdim eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan; her yaşta spor yapmak gerektiğine vurgu yaparak, "Bu veteranlar turnuvasında belki de birbirini uzun yıllar görmeyen dostlar vardı, bu vesileyle buluştular ve dostluk kazandı" diyerek tüm sporcuları tebrik etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu da, "Her iki takıma da başarılar diliyorum. 18 takımı da tebrik etmek lazım. 30 yıllık arkadaşları burada buluşturduk ve arkadaşlık ortamı içinde dostluğu daha çok pekiştirdik" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veteranlar'ın Şampiyonu İstanbul Demirspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement