Veysel Tipioğlu'ndan Basına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Veysel Tipioğlu'ndan Basına Ziyaret

Veysel Tipioğlu\'ndan Basına Ziyaret

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı iken listede yer almayan Veysel Tipioğlu, AK Parti’nin Kars’ta başarılı olması için gayret göstererek çalışacağını belirtti.

16.04.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı iken listede yer almayan Veysel Tipioğlu, AK Parti'nin Kars'ta başarılı olması için gayret göstererek çalışacağını belirtti.

Tipioğlu, Kars'ta teşekkür ziyaretleri kapsamında gazetecilere ziyaretler gerçekleştirdi. Tipioğlu yerel Önder Gazetesi'ni ziyaret etti. Tipioğlu, gazete sahibi Cem Daşdelen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ercüment Daşdelen ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Temsilcisi Işık Çapanoğlu tarafından karşılanan Tipioğlu, bir süre sohbet etti.

10 Şubatta AK Parti'den Milletvekilliği aday adaylığı için Muğla Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa ettiğini hatırlatan Veysel Tipioğlu, "Partimizin ilgili kurullarının değerlendirmesi neticesinde aday olmadık. Aday olan çok kıymetli arkadaşlarımız var. Bizler bu arkadaşlarımızın yanında desteğimizi vererek hep birlikte AK Partinin Kars'ta başarılı olması için gayret göstereceğiz. Aday adaylığına başlarken rabbimden hep hayırlısını istedik. Eğer bana, aileme, memleketime, ülkeme hayırsız olacaksa rabbim bir vesile çıkarsın bu iş olmasın demiştik. Bugünde nasip olmadı. Biz kaderde kederin olmayacağına inananlardanız. Biz tevekkül ediyoruz bu konuda Allah'ın takdiri böyleymiş. Bunda en ufak bir kırgınlık, küskünlük yok. Durmak yok yola devam diyoruz. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki burada kazanan Kars ve Karslı olacaktır. Bütün inayetimiz Kars ve Karslıya hizmettir. Biz hangi platformumda olursak olalım, hangi görevlerde olursak olalım, nerede olursak olalım bilinmelidir ki gücümüz ve bulunduğumuz makamın etkisi nispetince hep Kars'a, Karslıya, bu ülkeye, bu bayrağa hizmet edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin. Bize düşen bütün gayretimizle, bütün samimiyetimizle bu arkadaşlarımızın başarılı olmaları noktasında gayret göstermektir. Biz üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Aday adaylığı sürecinde kendisinden desteklerini esirgemeyen bütün Karslı hemşerilerine teşekkür eden Tipioğlu, şöyle devam etti:

"Soğuk iklimin yürekleri sıcacık insanları gerçekten bizi kabullendiler, sahiplendiler ve bize Karslı üzerine düşen görevi yapmak suretiyle sivil toplum temayüllerinde ve diğer temayüllerde gerekli desteği vermiştir. Bundan dolayı da AK Parti teşkilatlarına ve sivil toplum örgütlerine de teşekkür ediyorum. Biz hangi platformda, hangi noktada olursak olalım gayretimiz bu ülkeye bu millete hizmettir. Bu hizmeti yaparken de Kars ve Karslılara pozitif ayrımcılık daha önce olduğu gibi bundan sonrada yapacağız. Kars bizim doğduğumuz, acımızı, hüznümüzü paylaştığımız yer. Ümit ediyorum ki bu işten kazanan Kars ve Karslılar olacaktır. Hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz."

"KARS'TA ETNİK VE LOKAL MİLLİYETÇİLİĞİ ORTADAN KALDIRMAK GAYRETİ İÇERİSİNDEYDİK"

Tipioğlu, adaylık müracaatında en önemli amaç edindiği şeylerden bir tanesinin Kars'taki etnik milliyetçiliği, lokal milliyetçiliği, kavmiyetçiliği ortadan kaldırmanın gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

Tipioğlu, "Bütün samimi düşüncem buydu. Çünkü biliriz ki bir takım memleket, mezhep, Kürt olmak, Türk olmak, Azeri, Terekeme, Yerli olmak insanların tercihi değil. Bunlar rabbimin tercihi. İnsanı insan yapan erdemler konusunda tercih hakkı vardır. Allah'ın takdiri kimine Kürt demiş olmuşuz, kimine Türk, Yerli Azeri. Hepsi Allah'ın takdiri. Kars'ta bu işe başlarken de insanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, insanları birleştirerek, kucaklayarak bir siyaset yapmanın peşindeyim. Bu mücadelemde devam edecek. Aday arkadaşlarımızın da bu gayret üzerinde siyaset yapmasının kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede katkı yapacağını düşünüyorum" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veysel Tipioğlu'ndan Basına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement