Vezirköprü'de 2014 Yılı Spor Ödülleri Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü'de 2014 Yılı Spor Ödülleri Etkinliği Düzenlendi

Vezirköprü'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2014 yılında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

04.06.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2014 yılında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, bugünün kendisi için önemli ve bir o kadar da anlamlı olduğunu söyledi.

Vezirköprü'de daha önce 14 yıl görev yaptığını ifade eden Özyurt, "Bunun için Vezirköprü'nün özelliği Samsun'a hem tarihi hem kültürel anlamda çok büyük değerler katmasıdır. Bütün bu çalışmaların dışında Vezirköprü, artık Samsun'da ve Türkiye'de ismine basa basa damgasını vurmuş ve bizim için bir gurur kaynağı olmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından voleybol, futsal, futbol, badminton, kros, masa tenisi, güreş, hentbol, kitap okuma, ecdada mektup, Kur'an-ı Kerim okuma ve deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Canlı, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy ile diğer davetliler katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vezirköprü'de 2014 Yılı Spor Ödülleri Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement