Vezirköprü'de Bölünmüş Yol Çalışmaları Yürütülecek - Son Dakika
Güncel

Vezirköprü'de Bölünmüş Yol Çalışmaları Yürütülecek

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Durağan, Vezirköprü ve Havza karayollarında bölünmüş yol çalışmaları yürütüleceği bildirildi.

18.05.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Durağan, Vezirköprü ve Havza karayollarında bölünmüş yol çalışmaları yürütüleceği bildirildi.

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, yaptığı yazılı açıklamada, Durağan, Vezirköprü ve Havza karayolunda gerçekleşecek bölünmüş yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kaşıkçı, Vezirköprü için hayati öneme sahip Durağan, Vezirköprü ve Havza karayolunun 50 kilometrelik bölümü için yapılan ihalenin sonuçlandığını belirterek, ihaleyi kazanan firmalarla sözleşme imzalandığını aktardı.

Kaçıkçı, şunları kaydetti:

"Yapılacak yol hayati sorun olan Güvenbelli geçidi, Vezirköprü-Durağan arasındaki virajlı kesimler için çözüm olacak. Buralara yapılması planlanan tünel, viyadük benzeri sanat yapıları ve güzergah değişikliğiyle çözüm üretilerek daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşulacak. Zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacak bu düzenlemelerle ülke ve ilçe ekonomisine büyük katkı sağlanacak. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vezirköprü'de Bölünmüş Yol Çalışmaları Yürütülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.


Advertisement