Vezirköprü'de Eğitim Yılının İlk Yarısı Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü'de Eğitim Yılının İlk Yarısı Değerlendirildi

Vezirköprü'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013 2014 eğitim öğretim yılı ilk yarısının değerlendirme toplantısı yapıldı.

04.02.2014 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılı ilk yarısının değerlendirme toplantısı yapıldı.

Vezirköprü Kız Meslek Lisesi konferans salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Güneş, okul müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda öğretmen açıkları, alan değişiklikleri, okullar arası öğretmen değişiklikleri, süt dağıtımı ve ücretsiz ders kitap ihtiyaçlarının tespiti görüşüldü.

Kurtoğlu, eğitim öğretim yılının ilk yarısının hiçbir olumsuz olay yaşanmadan sona erdiğini söyleyerek, "Okullarımızda, okullar arası öğretmen değişimi, alan değişikliği, özür grubu atamaları ve bazı ücretli öğretmenlerin görevi bırakmaları nedeniyle öğretmen ihtiyacı artmıştır. Benim ricam tüm okul müdürü arkadaşların okullarında görev yapan öğretmenlerimizin 28 saat derse girmelerini sağlamalarıdır. Süt dağıtımında ise saklama koşullarına her okul dikkat etmeli ve öğrenci-veli isteği bu konuda çok önemlidir" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vezirköprü'de Eğitim Yılının İlk Yarısı Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement