Vezirköprü'de Mezarlıklara Çevre Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü'de Mezarlıklara Çevre Düzenlemesi

Vezirköprü\'de Mezarlıklara Çevre Düzenlemesi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde belediye tarafından tüm mezarlıkların bakım ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

29.12.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde belediye tarafından tüm mezarlıkların bakım ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden bir protokolle devralınan merkez ve mahalle mezarlıklarının bakım çalışmalarının Vezirköprü Belediyesi tarafından yapıldığı bildirildi. Bakımsız ve düzensiz bir mezarlığın ecdada saygısızlık olacağını belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, merkez ve mahallelerdeki mezarlıkların belediye ekipleri tarafından aralıksız temizliğinin ve çevre düzenlemesinin yapıldığını, bu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini, bu hizmeti kendilerine görev saydıklarını ifade etti.

Vezirköprülü vatandaşlar ise mezarlıklara önem verilerek hem bakımının hem de çevre düzenlemesinin titizlikle yapılmasından memnun olduklarını, önceden bir çok mezarlıkta ziyarete gidildiğinde zorluk yaşandığını, hatta bakımsızlık yüzünde bazı mezarların kaybolduğunu belirterek, maneviyatımıza yakışan bu hizmet için belediyeye teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vezirköprü'de Mezarlıklara Çevre Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement