Vezirköprü'de Okul Açılışı - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü'de Okul Açılışı

Vezirköprü’ye bağlı Kovalı köyünde devlet vatandaş işbirliğiyle yapılan 4 derslikli Kovalı İlkokulu'nun açılışı törenle yapıldı.

07.03.2014 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü'ye bağlı Kovalı köyünde devlet-vatandaş işbirliğiyle yapılan 4 derslikli Kovalı İlkokulu'nun açılışı törenle yapıldı.

Törene AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Sadık Edis, Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Aykan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, kurum ve kuruluşların müdürleri, okul müdürleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Yeni, "Okulumuzun bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz iktidara geldiğimizde sınıflardaki öğrenci sayısı 35-40 idi. Şimdi bu sayıyı 26'ya düşürdük, inşallah daha aşağı düşüreceğiz. Vezirköprü'de öğretmen sayımızın eksik olduğunu biliyorum. Bu eksikliği tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu belirterek, okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vezirköprü'de Okul Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement