Vezirköprü Emniyet Müdürü Karahasanoğlu, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü Emniyet Müdürü Karahasanoğlu, Görevine Başladı

Vezirköprü Emniyet Müdürü Hakan Karslı'nın İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Madde, Bilgi İşlem ile İdari Birimlerinden Sorumlu Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan göreve, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda görevli 3. sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Yücel Karahasanoğlu atandı.

02.10.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü Emniyet Müdürü Hakan Karslı'nın İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Madde, Bilgi İşlem ile İdari Birimlerinden Sorumlu Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan göreve, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda görevli 3. sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Yücel Karahasanoğlu atandı.

Görevine başlayan Karahasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede polis vatandaş işbirliğiyle en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Meslekte 21 yıldır bulunduğunu anlatan Karahasanoğlu, "Amacım bize verilen görevi layıkıyla yaparak daha ileriye taşımaktır. Uzun yıllar edindiğim tecrübemle 'huzurlu personel, huzurlu toplum' görüşüyle yapacağımız çalışmalarımızda polis vatandaş işbirliğiyle en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vezirköprü Emniyet Müdürü Karahasanoğlu, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement