Vezirköprü Proje Ofisi Ekibi Yeni Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü Proje Ofisi Ekibi Yeni Üyeleriyle Buluştu

Vezirköprü Proje Ofisi Ekibi Yeni Üyeleriyle Buluştu

Samsun'un Vezirköprü ilçesini geliştirmek güzelleştirmek amacıyla 4 yıl önce oluşturulan Proje Ofisi ekibi yeni üyeleriyle Taşhan’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

10.06.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesini geliştirmek güzelleştirmek amacıyla 4 yıl önce oluşturulan Proje Ofisi ekibi yeni üyeleriyle Taşhan'da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Vezirköprü'de 4 yıl önce Vezirköprü'yü geliştirmek ve güzelleştirmek amacıyla çeşitli meslek dallarında çalışan gönüllü kişiler tarafından oluşturulan Proje Ofisi ekibine katılan 8 üye için tanışma yemeği düzenlendi. Taşhan Misafirhanesi'nde Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in düzenlediği yemeğe Fen Kontrol Memuru Sadettin Çelebi, İnşaat Mühendisi Emre Dayı, Makine Mühendisi Hanefi Çanak, Harita Mühendisi Uygar Küçükbostan, Mimar Çağla Tunç, Avukat Zafer Sarmusak, Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürü Doğan Çakaloğlu Veteriner Hekim Mutlu Gökçe, Çevre Mühendisi Başak Akça, Ziraat Mühendisi Nurettin Memiş, Peyzaj Mimarı Mücella Öztürk, Orman Mühendisi Fatih Karakaya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yener Aksoy katıldı.

"PROJE EKİBİ VEZİRKÖPRÜ İÇİN BÜYÜK KAZANIM"

2010 yılında oluşturulan bu ekibin birçok çalışmaya imza attığını dile getiren Sadık Edis, "4 yıl önce 5 kişi ile başlayan Proje Ofisi ekibinin üye sayısında artış olması ilçemiz adına büyük bir kazanımdır. Farklı yörelerden gelerek tek amaçları Vezirköprü'ye hizmet olan bu ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Proje ekibi ve belediye iş birliği içerisinde güzel bir Vezirköprü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

HEDEF VEZİRKÖPRÜ

Proje Ofisi ekibinin oluşturulmasında önderlik yapan Fen Kontrol Memuru Saadettin Çelebi, "Para, pul gözetmeksizin değişik il ve ilçelerden gelen arkadaşlarımızla kapalı bir kutu olan Vezirköprü'nün güzelleşmesi gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz4 yıl içerisinde ilçemizde Çamlık Parkı, Vezirsuyu gibi sosyal alanlarda Kızılcaören Mahallesi'nde oluşturmuş olduğu doğal kanalizasyon çalışmalarını Vezirköprü'ye kazandırmış bir ekibiz. Belediyemiz ile birlikte gelişmiş bir Vezirköprü için çalışacağız. Ekibimize yeni katılan tüm arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vezirköprü Proje Ofisi Ekibi Yeni Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement