Vezneciler'deki Bombalı Saldırının 6 Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Vezneciler'deki Bombalı Saldırının 6 Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Vezneciler'deki bombalı araçlı saldırıyla ilgili 6 şüpheli Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

11.06.2016 14:29  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Vezneciler'deki bombalı araçlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 polisin şehit olduğu, 5 sivilin hayatını kaybettiği Vezneciler saldırısının faillerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

KADIN CANLI BOMBAYI YÖNLENDİREN ERKEK TERÖRİSTİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Kadın canlı bombayı yönlendirerek bombalı eylemi gerçekleştiren erkek teröristin kimliği belirlendi. Siirt nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen erkek bombacının İstanbul doğumlu olduğu ve İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Yaklaşık 3 yıl önce örgüt üyeliği suçundan cezaevine girip çıkan erkek bombacıya örgüt tarafından "Bizden haber bekle" denildiği, uzun yıllar hiç irtibata geçilmediği ve sadece bu bombalama eylemiyle ilgili talimat verildiği saptandı.

ARACIN UCUNU ÇIKARIP MİNİBÜSÜN ÜZERİNE SÜRDÜ

Kadın canlı bombanın olay günü Sabah saat 08.00'de otomobilini olay yerine park ettiği, İSPARK otopark görevlisinin "Kalacak mısınız yoksa çıkacak mısınız?" sorusu üzerine "Çıkacağım" diyerek, bombalı aracın ön tarafını hafif çıkış konumuna getirdiği ve Çevik Kuvvet minibüslerinin geçişi sırasında kendisini patlattığı öğrenildi.

Vezneciler\'deki Bombalı Saldırının 6 Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vezneciler'deki Bombalı Saldırının 6 Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ÖMER: LAN NE ADLİYESİ BAŞKA DÜNYAYA SEVK EDİN BAŞKA DÜNYAYA . 10 1 Yanıtla
  • cellat: idam KONUNU acilen çıkarılıp BÜTÜN VATAN HAİNLERİ İDAM EDİLSİN cellatları olmayı kabul ediyorum hemde gururla şerefle 4 0 Yanıtla
  • bayik: Herkes bilmeli ki biz eskisi gibi savaşmıyoruz. Bazı değişiklikler yaptık. Şimdi bu görülmeye başladı. İlerde daha da belirginleşecek. Ancak halkımız sadece gerillayı beklememeli, kendi görevlerini yerine getirmeli. Birliklerini ve mücadelelerini güçlendirmeliler 0 2 Yanıtla vicdan: Gerillamı korkak tavuklar hain domuzlar etekliler 0 0

Advertisement