Victoria's Secret Meleklerinin Forma Girme Sırları - Son Dakika
Dünya

Victoria's Secret Meleklerinin Forma Girme Sırları

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modelleri, sıkı kalçalara sahip olmak ve forma girmek için hangi yöntemleri uyguladıklarını anlattı.

26.08.2016 13:30  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü Brezilyalı modeller Adriana Lima, Caroline Trentini, Lais Ribeiro ve Izabel Goulart forma girme ve sıkı kalçalara sahip olma sırlarını Vogue Dergisi'ne anlattı.

ADRIANA LIMA

Adriana Lima, squat, hızlı bir şekilde yağ yakma ve aynı zamanda dayanıklılığı artırmayı sağlayan burfee egzersizi ile koşu yaparak kalçalarını sıkılaştırdığını söyledi.

"MÜMKÜN OLDUĞUNCA YÜRÜYORUM"

35 yaşındaki iki çocuk annesi model, mümkün olduğunca yürüdüğünü de sözlerine ekledi.

"AĞIRLIK EGZERSİZİ ŞART"

Lima, "Kalçalarınızı sıkılaştırmak için tüm bu kalça egzersizlerini ağırlık egzersiziyle kombinlemeniz gerekiyor." dedi.

BREZİLYALILARIN KALÇA HOBİSİ

Lima'ya göre, kalçaları sıkılaştırmak Brezilya'da milli bir hobi. "Biz Brezilyalılar, vücudumuzun kalça kısmını çalıştıran egzersizleri yapmayı severiz, çünkü mini bikiniler giymeye alışkınız ve o bikinilerin içinde her zaman en iyi şekilde görünmek istiyoruz." dedi.

CAROLINE TRENTINI

Caroline Trentini ise "komple egzersiz" yapmayı tercih ettiğini söyledi. Bunun için gerekçesi, iki çocuk annesi bir kadın olarak spor salonuna gitmeye fazla zaman ayıramaması.

FONKSİYONEL DÖVÜŞ

Haziran ayında ikinci çocuğunu dünyaya getiren 29 yaşındaki ünlü model, tüm vücudunu çalıştıran bir spor türü keşfettiğini söyledi. Trentini, "Fonksiyonel dövüş adlı sporu, bireysel antrenörümle birlikte 45 dakika ila bir saat arasında tamamlıyorum." dedi.

"SIKI KALÇA İÇİN TEKMELEYİN"

Boks, zıplama, Muay Thai gibi farklı egzersiz hareketlerinin bir karışımı olan özel sporla kalçalarını sıkılaştırdığını söyleyen ünlü model, "Tekmeden daha iyi kalça sıkılaştıran bir hareket tanımıyorum" şeklinde konuştu. Trentini ayrıca, "Zamanım olmadığında metabolizmamı aktive etmek için 30 dakika koşarım." dedi.

LAIS RIBEIRO

Lais Ribeiro, kalçaları sıkılaştırmak için en iyi egzersiz türlerini pilates ve squat olarak açıkladı.

"SPOR SALONU ŞART DEĞİL"

25 yaşındaki bir çocuk annesi model, "Aktif olmak için spor salonuna gitmek zorunda değilsiniz." dedi.

"ÇOK YÜRÜYORUM"

"Yaşadığım şehir New York'ta çok fazla yürüyorum. Bu sürekli hareket, kalçalar ve tüm vücut için harika bir egzersiz biçimi." şeklinde konuştu.

DANS EGZERSİZİ YAPIYOR

Ribeiro, ünlülerin antrenörü olarak ünlenen iki eğitmenle, Nicole Winhoffer ve Simone De La Rue ile dans egzersizi yapmayı da sevdiğini sözlerine ekledi.

IZABEL GOULART

Olimpiyat kapanış seremonisindeki fit görünümüyle beğeni toplayan Izabel Goulart, uluslararası seyahatlerin rutin bir egzersiz programı için fırsat tanımadığını söyledi. 31 yaşındaki model, kendi kendine yüksek etkili spor yapmayı öğrendiğini sözlerine ekledi.

VAZGEÇİLMEZ EGZERSİZLER

Ünlü model, kalçalarının sıkılığını korumak için squat ve lunges hareketlerini mutlaka yaptığını belirtti.

"DÜNYANIN HER YERİNDE..."

"Dünyanın neresinde olursam olayım, her gün spor için bir saatimi ayırıyorum." açıklamasını yaptı.

Victoria\'s Secret Meleklerinin Forma Girme Sırları

Son Dakika Dünya Victoria's Secret Meleklerinin Forma Girme Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement