Virajı Alamayan Sürücü Dereye Uçtu - Son Dakika
Güncel

Virajı Alamayan Sürücü Dereye Uçtu

Virajı Alamayan Sürücü Dereye Uçtu

* Yaralanan kadın sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

17.09.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Yaralanan kadın sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL -DHA

Ümraniye'de otomobil viraja hızlı girince yoldan çıktı. Demir bariyerleri aşan araç dereye uçtu. Dere yatağına giren vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak kadın sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza 11.00 sıralarında Şenol Güneş Bulvarı Ataşehir istikametinde meydana geldi. İddialara göre Nigar Uysal'ın kullandığı 34 JK 3529 plakalı otomobil virajı alamayınca demir bariyerleri aşarak dere yatağına uçtu. Kazayı gören vatandaşlar, dereye uçan otomobildeki kadın sürücüyü çıkarmak için harekete geçti. Bu arada kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Nigar Uysal, vatandaşlar tarafından hurdaya dönen otomobilden çıkartılırken kaza yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri de yaralıya ilk müdahaleyi ambulansta yaptı.

Yaralı sürücü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Görgü tanıkları 'Virajı alamadı.Bariyerleri aştıktan sonra dereye uçtu. Biz de dereye inerek kadın sürücüye yardım ettik 'diye konuştu. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Virajı Alamayan Sürücü Dereye Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement