Virajı Alamayıp Takla Attı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Virajı Alamayıp Takla Attı: 4 Yaralı

Virajı Alamayıp Takla Attı: 4 Yaralı

Ankara’da süratli girdikleri virajı alamayan iki aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

27.05.2015 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da süratli girdikleri virajı alamayan iki aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul yolu 30. kilometrede bulunan Ayaş Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, merkez istikamette seyir halinde olan 06 AJ 8076 ve 06 HP 111 plakalı iki araç Batıkent- Karşıyaka istikametine dönmek için viraja yaklaştı. Süratli oldukları öne sürülen iki aracın sürücüleri direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıktı. 06 AJ 8076 plakalı araç, yolun kenarında duran bir ağaca çarparak durabilirken, 06 HP 111 plakalı araç takla attı. Takla atan araç, bir süre ters bir şekilde yolda giderek, 06 EUF 50 plakalı araca arkadan çarptıktan sonra bariyerleri aşarak yoldan çıktı. Kazada 4 kişi ağır yaralandı.

Yoldan geçen diğer sürücüler olayı hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yaralılar Mehmet Altun Mutlu, Harun Altıntaş, Çağlayan Karataş ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza sonucu araçta sıkışan 2 kişi itfaiye ekiplerinin keski aleti ile koltuk kesilerek çıkartılabildi. Kazanın meydana geldiği yerdeki Batıkent-Karşıyaka istikameti trafiğe kapatıldı. Kaza sırasında 06 HP 111 plakalı aracın arkadan çarptığı 06 EUF 50 plakalı araçta bulunan Necati Aykul, olayı aynadan gördüğünü belirterek, aynaya baktığında ters dönmüş bir şekilde 06 HP 111 plakalı aracın kendilerine doğru geldiğini ve arkadan çarptığını söyledi. Kaza bir ağacın yerinden söküldüğü ve araçlardan bir tanesini tekerleğinin araçtan uzak noktaya fırladığı görüldü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Virajı Alamayıp Takla Attı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement