Viranşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

Viranşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

Viranşehir Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya belediye eş başkanı Emrullah Cin başkanlık etti.

07.11.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantı salonunda yapılan ve Eş Başkan Emrullah Cin'in başkanlık ettiği toplantı açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda konuşan Eş Başkan Cin, belediyenin rutin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yapılan yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi ve ilk olarak Ayaklı Mahallesinde oluşturulan yeni mahalleye isim verilmesi görüşüldü. Mahalleye Seyrantepe isminin verilmesi kararlaştırıldı ve ardından belediye bünyesinde kısmi sözleşmeli bir avukat çalıştırılması oylamaya sunuldu ve oy birliği ile bu madde kabul edildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü yönetmeliğinin görüşüldüğü bir başka madde de oy birliği ile kabul edilirken okul, cami ve taziye evlerine malzeme yardımı yapılmasını ön gören madde de meclis üyelerince kabul gördü. Toplantıda bazı vatandaşların arsalarının imarda meydan olarak geçen yerlerde kalması nedeni ile vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için başka bir gündem maddesi verildi. BDP grubu, ihdas-tevhid, parselasyon ve kamulaştırmadan meydana gelen arsa ve meydanın 5393 sayılı yasanın 69. Maddesi gereğince değerlendirmesi için gündem maddesi sundu. AK Parti grubu ise imarda meydan olarak gösterilen arsanın aynı yerde başka bir arsa ile takas edilmesi için önerge verdi. Her iki önerge de gündem maddesi olarak kabul edildi ve imar komisyonuna sevk edildi. İmar komisyonuna sevk edilen maddeler üzerindeki çalışmalar sonuçlanmadığı için her iki madde de Aralık ayı meclis toplantısına ertelendi. Meclis toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Viranşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement