Viranşehir Belediyesi Köy Yollarına El Attı - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Belediyesi Köy Yollarına El Attı

Viranşehir Belediyesi Köy Yollarına El Attı

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karacadağ bölgesinde bulunan yaklaşık 14 köy ve mezranın yolunu tamamlayarak hizmete sundu.

05.12.2013 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir merkezinde birçok çalışmalar yapan Viranşehir Belediyesi çalışmalarını köylerde de sürdürüyor. Edşanê, Hivdemal, Xirbesêf ve gibi birçok köyde çalışmalarını tamamlayan Viranşehir Belediyesi ilçenin kuzeyinde bulunan köylere de hizmet götürmeye başladı.

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karacadağ eteklerinde bulunan yaklaşık 14 köy ve mezranın yolunu yaptı. Viranşehir Belediyesi ilçenin Bedrana, Gözlek, Hecsarê, Meryem Çayır, Karınca, Seferya, Duz, Kerik, Xelef Zozin, Yukarı Demirci köylerinin ara yollarının birçoğunu yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Belediye fen işleri ekipleri, çalışmaların durmadan devam edeceğini belirtti. Gözlek Köyünden Şerif Kaman, köylerine yaklaşık 40 yıldır hiçbir hizmetin gelmediğine dikkat çekti.

Kaman, "Biz yıllardır hizmet görmedik. Sağ olsun belediyemiz bize hizmeti getirdi. Yolumuzu yaptılar. Biz daha önce hiçbir hizmet görmemiştik. Araçlarımızı zor köye getiriyorduk. Şuan belediyemiz çalışıyor ve yollarımız yapılıyor. Allah onlardan razı olsun" dedi. Diğer köy sakinlerinden Cemil

BURUN: EN FAZLA SIKINTILI OLAN KÖYLERİN YOLLARINI YAPIYORUZ
Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ise, köylerde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Özellikle sıkıntıları fazla olan köylerin yollarını yapmaya çalıştıklarını belirten Burun, "Bize gelen talepler neticesinde öncelikli hizmet gitmesi gereken köylerimizi belirliyoruz. Onlara göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlarca köyümüzde çalışma yaptık. Daha da çalışmalarımız sürüyor. Biz halkımız için varız ve çalışmalarımız sürecek" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Viranşehir Belediyesi Köy Yollarına El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement