Viranşehir'de Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Teog Birincisi - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Teog Birincisi

Viranşehir\'de Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Teog Birincisi

Viranşehir’de “ İlim ve Maneviyatın durağı, yarınların teminatı ” sloganı ile çalışmalarını sürdüren ilçe eğitiminin parlayan değeri Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu, ilçe bazında 2.si düzenlenen TEOG Sınavında 63 bin 512 puan ortalaması ile 1.oldu.İlçe merkezinde 10 başarılı okulun yarıştığı TEOG sınavında Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu, farkını ortaya koyarak büyük bir başarı elde etti.

15.06.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir'de " İlim ve Maneviyatın durağı, yarınların teminatı " sloganı ile çalışmalarını sürdüren ilçe eğitiminin parlayan değeri Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu, ilçe bazında 2.si düzenlenen TEOG Sınavında 63 bin 512 puan ortalaması ile 1.oldu.

İlçe merkezinde 10 başarılı okulun yarıştığı TEOG sınavında Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu, farkını ortaya koyarak büyük bir başarı elde etti.

Konu ile ilgili olarak duygularını paylaşan Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fethi Yıldırım, deneyimli, uzman ve başarıya aç ekip ile ilçe eğitimine katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, TEOG sınavında alınan sonuçtan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Lafa değil icraata baktıklarını belirten Yıldırım, " Herkese rüştümüzü kanıtladık " dedi. Başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Yıldırım, İmkan verildiği halde neler yapılabileceğini herkese kanıtladıklarını kaydetti.

Elde edilen başarıdan dolayı Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü Dersi Öğretmenlerine teşekkür eden Yıldırım," Yolumuz uzun, ufkumuz geniş, hedefimiz büyük. Seneye daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarımız devam edecektir " diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Teog Birincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement