Viranşehir'de Hücre Evine Operasyon: 4 PKK'lı Ölü (3) - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Hücre Evine Operasyon: 4 PKK'lı Ölü (3)

Viranşehir\'de Hücre Evine Operasyon: 4 PKK\'lı Ölü (3)

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIŞanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröriste yardım ettiği gerekçesiyle 10 kişi gözaltına alındı.

04.12.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröriste yardım ettiği gerekçesiyle 10 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valiliği, dün gece teröristlerin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirildiği evde tüfek, tabanca, el bombası ve patlayıcı ele geçirildiği vurgulanarak şöyle denildi:

"03.12.2016 günü 20.50 sıralarında Viranşehir İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Demirciyolu No: 143 sayılı yerde alınan ihbar üzerine emniyet güçlerince bahse konu adrese gidilmiş, PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca emniyet güçlerine ateş açılmış, bunun üzerine çıkan çatışmada dört (4) örgüt mensubu mühimmatları ile birlikte ölü ele geçirilmiştir. Olay yerinde yapılan incelemelerde; 1 adet roketatar silahı ve bu silaha ait çok sayıda başlık ve sevk motoru, 1 adet AK-47 Kalaşnikof marka otomatik tüfek ve bu silaha ait mühimmatlar, 1 adet M-16 marka otomatik tüfek ve bu silaha ait mühimmatlar, 4 adet tabanca ve bu silaha ait mühimmatlar, 5 adet el bombası, Saniyeli fitil ve El Yapımı Patlayıcı anahtar sistemleri A4 plastik patlayıcı, Pil ve elektrikli kapsüller, 2 adet hücum yeleği, 1 adet sırt çantası, Eylem keşif çalışmalarında kullanılan fotoğraf makinası, hafıza kartı ve keşif notları elde edilmiştir. Ayrıca PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü Mensuplarına yardım ve yataklık yaptığı değerlendirilen 10 kişi gözaltına alınmış, gerekli adli tahkikatlar devam etmekte olup firarilerin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Hücre Evine Operasyon: 4 PKK'lı Ölü (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ziyaretçilerini Ağırlıyor
    13:34 Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ziyaretçilerini Ağırlıyor

    Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, seçildikten sonra ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman ve diğer isimler Çelik'i ziyaret ederek tebriklerini iletti. Çelik, ziyaretçilerine teşekkür ederek, projelerini hayata geçirmek için çalışacaklarını belirtti.

  • Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı
    13:34 Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı

    Adıyaman'da bulunan 16 ilk ve ortaöğretim okulu öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Perre Antik Kent'te gerçekleştirilen kazı çalışmalarına katıldı. Öğrenciler, arkeologlarla birlikte kazı yapmanın keyfini yaşadıklarını ifade etti.

  • 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği Başlıyor
    13:34 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği Başlıyor

    İzmir'de düzenlenecek olan 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği, halk dansları gösterileri, müzikaller ve konserlerle çocuklara keyifli saatler yaşatacak. Şenliğin finalinde ise Yeni Türkü sahne alacak. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tüm yurttaşları bayram coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

  • Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 40 Madalya İle Şampiyon Oldu
    13:34 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 40 Madalya İle Şampiyon Oldu

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında 40 madalya kazandı.

  • Torbalı Belediyesi'nde Müdürlüklerde Değişiklik
    13:34 Torbalı Belediyesi'nde Müdürlüklerde Değişiklik

    Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, belediyedeki birim ve müdürlüklerde değişikliklere gitti. Belediye bünyesindeki 29 müdürlüğün 19'una yeni isimler atayan Demir, belediye yönetiminde de kendi ekibini kurarak; değişime belediye birimlerinden başladı. Öte yandan, yapılan atamalarda yeni atanan müdürlerin yarısının 40 yaş altında olması dikkat çekti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır
    13:30 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak devletin ilgili kurumları ile koordineli ve eş güdümlü olarak komşular ve müttefiklerle iyi niyet çerçevesinde küresel güvenlik, barış ve huzurun tesisine yönelik çabalarını artan bir gayretle sürdüreceklerini belirtti. Türkiye'nin stratejik yaklaşımıyla uluslararası güvenlik, barış ve istikrara önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çevredeki kritik gelişmelere profesyonel, teknik ve kontrollü bir duruş sergileyerek sorunların kalıcı çözümüne yönelik adımlar attığını ifade etti.


Advertisement