Viranşehir'de Mehmetçik Yarbay Kaplan İçin Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Mehmetçik Yarbay Kaplan İçin Sevgi Seli

Viranşehir\'de Mehmetçik Yarbay Kaplan İçin Sevgi Seli

Viranşehir ilçesinde vatani görevini yapan askerlerden İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan’a sevgi seli.3 yılı aşkın bir süre ile Viranşehir’de görev yapan Yarbay Kaplan’ın tayini Antalya’ya çıkması üzerine, ilçe jandarma komutanlığında görev yapan askerler Kaplanın gidişine üzüldü.

21.07.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir ilçesinde vatani görevini yapan askerlerden İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan'a sevgi seli.

3 yılı aşkın bir süre ile Viranşehir'de görev yapan Yarbay Kaplan'ın tayini Antalya'ya çıkması üzerine, ilçe jandarma komutanlığında görev yapan askerler Kaplanın gidişine üzüldü.

Kısa bir süre önce tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Yarbay'a, görev yapan askerler tarafından tören düzenlendi. Törende askerler kendilerine baba şefkati ile yaklaşan Yarbay Kaplan'a askerler sevgi seli gösterdi.

Böylesi değerli ve kıymetli bir komutan'ın gidişine üzüldüklerini ifade eden askerler, Yarbay Kaplan'ı unutmayacaklarını söylediler. Törende Yarbay Kaplan ile vedalaşan askerler, Kaplan'ın elini öperek helallik istedi.

Duygulu anların yaşandığı törende kısa bir açıklama yapan İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan, görev süresinde kendisi ile vatani görevini yapan askerlere teşekkür etti. Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan her Mehmetçiğin kendisi için ayrı öneme sahip olduğunu söyleyen Kaplan, hiçbir zaman onlara kırgın olmadığını dile getirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Mehmetçik Yarbay Kaplan İçin Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement