Viranşehir'de Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Eti - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Eti

Viranşehir\'de Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Eti

Viranşehir ilçesinde Özel Evinim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Erduran, öğretmen ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır´ı makamında ziyaret ettiler.

30.07.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir ilçesinde Özel Evinim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Erduran, öğretmen ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır'ı makamında ziyaret ettiler.

Özel Evinim Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Merkez Müdürü Mehmet Erduran ve öğretmenlerden kurumun çalışmaları, eğitimler ve özel eğitim öğrencileri hakkında detaylı bir bilgi alan Ömer Sağır, özel eğitim öğretmenliğinin sevgi, sabır ve metanet içinde icra edilecek bir meslek olduğunu vurgulayarak, "Her türlü olanakların yerinde kullanılması, hayata daha iyi tutunabilmeleri adına gerekli hizmetlerin yapılması için her zaman gereken önem ve titizlik gösterilmesi gerekmektedir. Müdürlüğümüzce 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Özel Eğitim öğrencilerine hizmet amacıyla özel eğitim uygulama okulu faaliyete başlamıştır. Özel eğitim öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında evlerinden alınarak eğitim gördükleri kurumlara ücretsiz taşındı" dedi.

Özel Evinim Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici, öğretmen ve öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sagır kendilerine teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Eti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement