Viranşehir'de Sporun Geleceği Ele Alındı - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Sporun Geleceği Ele Alındı

Viranşehir\'de Sporun Geleceği Ele Alındı

Viranşehir Belediye Eş Başkanlar Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, ilçedeki futbol kulüp başkanları ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları ele aldı.

09.05.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, gençlerin spora özendirilmesi amacıyla yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Viranşehir Belediyesi'nden ilçedeki amatör futbol kulüp başkanları ile bir araya gelen eş başkanlar ilçenin gençlerinin daha iyi bir yere gelmesi için yapılması gerekenleri tartıştı. Viranşehir Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz ile Başakspor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, Sanayispor Kulüp Başkanı Mustafa Etli, Gapspor Kulüp Başkanı Ahmet Saçıkırmızı ve Belediyespor kulüp Başkanı İbrahim Kahraman, Viranşehir Kadınlar Spor Kulübü Başkanı Şeyhmus Dodukanlıoğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, ilçede sporun gelişmesi için belediyenin ellerinden geleni yapacağını söyledi. Cin, "Amacımız ilçemizi bir yerlere taşımaktır. Gençlerimiz futbol, basketbol, voleybol ve sporun her dalında başarılı olması için mücadele edeceğiz. Bunun en büyük örneği ise belediyemizin spor kompleksinin yapıyor olmasıdır. Sizlerle fikir alış verişi yapıp neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz" dedi. Ardından konuşan Viranşehir belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ise belediye olarak ilçede sporu geliştirmek istediklerini söyledi. Yılmaz, belediyenin imkanları dahilinde tüm spor kulüplerine yardımcı olacaklarını belirtti. Spor kulüpleri başkanları ise önümüzdeki günlerde yeni projelerle belediye eş başkanları ile görüşmek istediklerini dile getirdiler.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Sporun Geleceği Ele Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement