Viranşehir'de Stk'lardan Hastane Personeline Plaket? - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Stk'lardan Hastane Personeline Plaket?

Viranşehir\'de Stk\'lardan Hastane Personeline Plaket?

Şanlıurfa’nın Viranşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, Devlet Hastanesi’nde görev yapan başarılı sağlık personellerine plaket verdi.

31.08.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, Devlet Hastanesi'nde görev yapan başarılı sağlık personellerine plaket verdi.

200 Yataklı Devlet Hastanesi'nin konferans salonunda düzenlenen plaket takdimi öncesi kısa bir açıklama yapan Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Viranşehir halkının sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmayı hak ettiğini belirterek, bu amaçla hizmet ettiklerini söyledi.

Viranşehir'de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin Devlet Hastanesi bünyesinde görev yapan sağlık personellerini ödüllendirmelerinin takdir edilecek bir davranış olduğunu söyleyen Erkan, plaket veren sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür etti.

Ödüllendirme töreninin ardından Viranşehir sivil toplum örgütleri adına bir konuşma yapan Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş ise, hastaneye müracaat eden vatandaşların sadece doktorlardan hizmet almadıklarını, aynı zamanda hastanede çalışan personelinde vatandaşa hizmet ettiğini hatırlattı. Karadaş, "Doktorların eğer verilen hizmetlerin kafası beyni ise, hastane personeli bu hizmetin eli kolu ayağıdır. Beyin/kafa el ve ayak olmadan bir işe yaramaz. Hastane hizmetlerini bir büyütün olarak görüyoruz" dedi.

Karadaş Kuran'da birçok yerde insanlara iyilik etmenin faziletlerinden bahsedilmekte olduğunu belirterek, hastane personelinin gelen insanlara yardımcı olmaları iyi davranmaları halinde yapmış oldukları görevlerinin ibadet hükmüne geçebileceğini kaydetti. Ayrıca iyiliğin de karşılığı iyilik olduğunu ifade eden Karadaş, "Dolaysıyla hastanede insanlara faydalı olan görevini layıkıyla yapan arkadaşlarımızı onurlandırmak onları ödüllendirmek kadar doğal bir şey olamaz" dedi.

Başarılı personele plaketlerini programa katılan STK başkanları takdim etti. Plaket merasiminin ardından başarılı personel ve hastane yönetimi ve STK Başkanları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başarılı hastane personelinin önümüzdeki aylarda da çeşitli şekillerde ödüllendirileceği öğrenildi.

Törene Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, Viranşehir Öğrenci Derneği Başkanı Çetin Gören, Viranşehir Eğitim-Bir sen Şube başkanı Ahmet Bilen, Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca, Viranşehir Derneği Kadın Kolları Başkanı Ganimet Bilen, VİMDER Başkanı adına Abdulkadir Karkar, Viranşehir AGD Başkanı Mustafa Yazmacı, EGEM Derneği Başkanı Selahattin Büyükturan, Viranşehir Devlet Hastanesi yönetimi ve çok sayıda sağlık personeli katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Stk'lardan Hastane Personeline Plaket? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement