Viranşehir'de Suriyeli Ailelere Yardım Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Suriyeli Ailelere Yardım Yapıldı

Viranşehir\'de Suriyeli Ailelere Yardım Yapıldı

Suriye'de devam eden iç savaş sebebiyle Viranşehir'e yerleşen Suriyeli vatandaşlar için yardımlar devam ediyor.

29.06.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Viranşehir'de zor şartlar altında hayatlarını sürdüren Suriyeli vatandaşlar için Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Ramazanlık gıda yardımı çalışması başlattı.

Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından durumu kötü olan Suriyeli ailelere gıda ve hijyen paketi dağıtıldı.

Un, toz şeker, pirinç, fasulye, mercimek, bulgur, nohut gibi temel gıda malzemesi ile hijyen malzemesi yardımında bulunduklarını belirten Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan,16 mahallede 3 ekip ile 2 gün içinde toplam 600 Suriyeli aileye AFAD olarak yardım çalışması yaptıklarını söyledi.

Her aileye ortalama 75 TL değerinde olup toplam 45 bin TL'lik bir yardım çalışması yürüttüklerini kaydeden Kaymakam Kotan, "Yardım çalışmalarımız 2 gün devam etti. Yaptığımız yardımlar bir defaya mahsus değildir. Suriyeli vatandaşlar yardıma muhtaç oldukları müddetçe bizler de yardım dağıtmaya devam edeceğiz "diye konuştu. Yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Suriyeli aileler, Kaymakam Lütfi Kotan'a ve bütün yetkililere teşekkür edip dua ettiler.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Suriyeli Ailelere Yardım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement