Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi Hizmete Hazır - Son Dakika
Güncel

Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi Hizmete Hazır

Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi Hizmete Hazır

Yapımına 2012 yılında başlanan Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet vermeye hazır hale geldi. Merkezin 3 milyon TL'ye mal olduğu bildirildi.

25.09.2014 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Yapımı biten Kültür ve Gençlik Merkezini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan yerinde inceledi. Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; birçok atölye, çok amaçlı salon, konferans salonu ve buna benzer birçok bölümü bulunan Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi 3 milyon TL'yi aşan bir maliyete sahip olduğu belirtildi.

Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulunan Şanlıurfa Milletvekili Akyürek, hizmet binasını çok beğendiğini ifade ederek şunları kaydetti: "Viranşehirli gençlerimizin faydalanacağı çok amaçlı bu binayı ilçemize kazandırdık. Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı ile yaptığımız yoğun temasların sonucunda bu yatırımı Viranşehir'e taşımayı başardık. Bu binada gençlerimiz her türlü spor faaliyeti yapabilecekler. Böyle bir binaya kavuşan Viranşehirli gençlerimiz inşallah sporda büyük başarılar elde ederek Viranşehir'i en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Tüm Viranşehirli hemşerilerime hayırlı olsun."

Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan ise Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi'nin hayırlı olmasını dileyerek, "Viranşehir için bir ihtiyaç olan Gençlik ve Kültür Merkezi'nin Viranşehir'e kazandırılmış olması mutluluk verici bir durumdur. Bina çok fonksiyonlu içinde farklı alanlara hizmet verebilecek birçok atölye, çok amaçlı salonlar, konferans salonu ve daha buna benzer bölüler var. Hizmet vermeye başladığında Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi mevcut büyük bir boşluğu dolduracaktır. Viranşehirli gençlerin vakitlerini değerlendireceği, yararlı birçok aktiviteyi yapabilecekleri bir hizmet binası olan Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet binası Viranşehir'e hayırlı olsun" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Viranşehir Gençlik ve Kültür Merkezi Hizmete Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement