Viranşehirli Futbolcular İlgisizlikten Şikayetçi - Son Dakika
Yerel

Viranşehirli Futbolcular İlgisizlikten Şikayetçi

Viranşehirli Futbolcular İlgisizlikten Şikayetçi

Viranşehir ilçesinde 4 futbol kulübünün bulunmasına rağmen ilçede sadece bir stat bulunuyor ve futbolcular soyunma odaları yerine yedek kulübelerinde soyunuyor.
Urfa'nın Viranşehir ilçesinde futbolcular hallerinden şikayet etti.

30.11.2013 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir ilçesinde 4 futbol kulübünün bulunmasına rağmen ilçede sadece bir stat bulunuyor ve futbolcular soyunma odaları yerine yedek kulübelerinde soyunuyor.

Urfa'nın Viranşehir ilçesinde futbolcular hallerinden şikayet etti. İlçede 4 futbol kulübünün bulunmasına rağmen ilçenin sadece bir stadı var. Bu statta hem maç yapıp hem de idmanlara çıktılarını belirten futbolcular, soyunma odalarının ve duş yerlerinin bulunmamasından dolayı sağlık sorunları yaşadıklarını dile getirdi.

Kale filelerinin yırtık olduğunu, saha etrafına örülen tel örgülerin kesildiğini ve bunlara kayıtsız kalındığının altını çizen Viranşehir Belediye spor takım kaptanı Şeyhmus Dodukanlıoğlu, "İlçede dört futbol kulübümüz var. Fakat ilçemizde sadece bir stat var ve bu stadın zemini tamamen bozulmuş, fileler yırtık. Stadın çevresini saran tel örgüler kesik ve insanlar stada rahatlıkla girebiliyor. İdmanlara da bu sahada çıkıyoruz. Bazen diğer kulüpler de geldiğinde idman yapacak yer kalmıyor. Belediye Başkanımızdan isteğimiz spor kompleksini bir an önce bitirmesidir" dedi.

Viranşehir Belediyespor yöneticilerinden Garip Bahçeci ise futbolcuların yüzlerini yıkayacak bir yerin bile olmadığına dikkat çekerek, "Futbolcularımız idmanlardan sonra yüzlerini bile yıkayamıyorlar. Bu önemli bir sorundur. Çünkü idmanlardan sonra futbolcular duş almalıdır. Gördüğünüz gibi futbolcularımız yedek kulübelerinde soyunuyorlar. Bu görülmemiş bir durum ama Viranşehir'de oluyor" şeklinde konuştu.

Viranşehir Belediyespor Başkanı Eshet Diken de Viranşehir'de sporun sahipsiz bırakıldığını söyledi. İlçe stadının bakımsızlıktan virane bir duruma geldiğini belirten Diken, "Görüldüğü gibi stadın zemini tamamen çökmüş ve stat bir çöplüğü andırıyor. İlgilenen hiç kimse yok. Soyunma odaları yok. Duş yerleri yok. Bizler bir an önce belediyenin yaptığı spor kompleksinin bitmesini bekliyoruz. Bu bakımsız ve ilgisiz bırakılan stada muhtaç kalmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamaların ardından Viranşehir Belediyespor yöneticileri ve futbolcular, Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan spor kompleksini ziyaret etti. Futbolcular, yetkililerin çalışmalarını biraz daha hızlandırmalarını istedi. Spor kompleksi çalışanları futbolculara ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarının sözünü verdi. Ardından futbolculara baklava ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehirli Futbolcular İlgisizlikten Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement