Vitor Pereira: 2-0'dan Geri Dönmek Kolay Değildi - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira: 2-0'dan Geri Dönmek Kolay Değildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Celtic maçıyla ilgili "2-0'dan geri gelmek kolay değildi. Fernandao ve Diego oyuna girince üstünlüğü sağladık." dedi.

02.10.2015 00:43  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celtic ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçı değerlendirdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Celtic ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"DİNAMİĞİMİZİ KAYBETTİK"

Zor bir atmosferde zor bir rakibe karşı oynadıklarını belirten Pereira, "İlk gole kadar iyi bir oyun ortaya koyuyorduk. İlk golü yedikten sonra kimliğimizi kaybettik. Biraz dinamiğimizi kaybettik. Takımın kendine güveni azaldı. Böyle bir statta, 2-0 geriye düştükten sonra 2-2'ye getirmek kolay değil. Daha fazla topa sahip olmak istiyorduk ama başaramadık. 2. golü yedik… Fernandao ve Diego oyuna girince üstünlüğü sağladık. Oyunun kontrolünü elimize aldık. Rakip kolay değildi. Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeleri olan bir rakibe karşı oynadık ve 2-0'dan geri döndük" dedi.

FERNANDAO DEĞİŞİKLİĞİ

"Fernandao ve Volkan Şen değişikliğini daha önce düşündünüz mü?" sorusuna ise Vitor Pereira'nın cevabı şöyle oldu;

"Fernandao kararı, Volkan Şen'in sakatlanmasından önce alınmış bir karardı. İşler iyi gitmiyordu. Önde daha çok top tutacağımızı düşünerek yaptık. Fernandao istediğimizi yaptı ve 2 gol attı. Diego'yu da topa daha fazla sahip olmak için oyuna aldık. Biz her maçta galip gelmek için çabalıyoruz. Bizim için bu akşam galip gelmek kolay değildi. Grup her şeye açık. İçeride oynayacağımız Ajax maçı çok kritik. O maçta galibiyet almak zorundayız. Buraya gelen harika taraftarımıza da teşekkür ederim."

Vitor Pereira: 2-0\'dan Geri Dönmek Kolay Değildi

Son Dakika Spor Vitor Pereira: 2-0'dan Geri Dönmek Kolay Değildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement