Vizyon Turizm'den Hacı Adaylarına Prova - Son Dakika
Güncel

Vizyon Turizm'den Hacı Adaylarına Prova

Vizyon Turizm\'den Hacı Adaylarına Prova

25 yıldır ibadet turizminin lider markası Vizyon Turizm, 17 Eylül'de yola çıkacak hacı adayları için 6 Eylül Pazar günü Çırağan Sarayı'nda kapsamlı bir bilgilendirme semineri düzenledi

10.09.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kutsal topraklar dünyanın dört bir yanından milyonlarca müslümanı ağırlıyor. 25 yıllık deneyimiyle Delüks Hac – Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm'de ilk kafile 17 Eylül'de yola çıkacak. Bu yıl da uzman doktorlar eşliğinde hac öncesi bilgilendirme semineri düzenleyen Vizyon Turizm, aynı zamanda hacı adaylarına ihram provası da yaptırdı.

Hacı adaylarının kutsal görevleri öncesinde tedirginlik yaşadığını, ancak düzenlenen eğitim seminerlerine katılmaları durumunda sorunsuz bir hac yolcuğu ve ibadetinin mümkün olduğunu söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Osman Memiş, düzenli olarak gerçekleştirdikleri seminerlerin hacı adaylarının ön hazırlığında çok önemli bir rolü olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Vizyon Turizm, hac öncesi düzenledikleri bilgilendirme seminerlerinde adaylara A'dan Z'ye her yönüyle haccı anlatıp hac organizasyonun detaylarını görsel materyallerle net bir şekilde uygulamalı olarak gösterdi. Bunun yanı sıra alanında uzman doktorlar ve kafileye eşlik eden deneyimli operasyon ekibi de misafirlerin tüm sorularını yanıtladı.

Uygulamalı olarak İhram provası da yapıldı

Tüm hacı adaylarına uygulamalı olarak ihramın da giydirildiği seminerde, aynı zamanda Kâbe'nin nasıl tavaf edileceği de uzman ekibin eşliğinde adaylara detaylı ve görüntülü olarak gösterildi. Uygulamaların yanı sıra hac nedir, haccın önemi, hac süresinde ve sonrasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında da bilgiler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vizyon Turizm'den Hacı Adaylarına Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement