Vodafone Arena, İbrahim Tatlıses'i Mest Etti - Son Dakika
Spor

Vodafone Arena, İbrahim Tatlıses'i Mest Etti

İbrahim Tatlıses, açılışı dün gerçekleştirilen Beşiktaş'ın yeni stadı için "Şu an Tv'yi izliyorum, yemin ederim ki; duygulandım. Türk futboluna, Beşiktaş'a uğur getirsin inşallah" yorumunu yaptı.

11.04.2016 09:01  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'ya kavuştu. Siyah-beyazlı kulübün, Haziran 2013'te yıkılan BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği Vodafone Arena'nın dün protokol açılışı yapıldı. Beşiktaş'ın yeni mabedi, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanırken bunlardan biri de Fanatik Fenerbahçeli İbrahim Tatlıses idi.

KURDELE KESİLDİ, SANTRA YAPILDI

Taraftarların alınmadığı açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, Futbol Federasyonu yönetimi, kulübün divan kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelası, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve bakanların da aralarında olduğu protokol tarafından hep birlikte kesildi. Açılışın ardından protokol sahaya indi ve statta sembolik olarak santra yapıldı.

"YEMİN EDERİM Kİ DUYGULANDIM"

Beşiktaş'ın yeni mabedi, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanırken bunlardan biri de Fanatik Fenerbahçeli İbrahim Tatlıses idi. Tatlıses, Vodafone Arena ile ilgili sosyal medya hesabından "Şu an TV'yi izliyorum, yemin ederim ki; duygulandım. Türk futboluna, Türk Milleti'ne ve Beşiktaş Camiası'na uğur getirsin inşallah. Kazasız belasız, sportmence müsabakalar izleyelim bu güzel statta... Karakartalların camiası önemli bir camiadır; sizede bu yakışır bee..."

Vodafone Arena, İbrahim Tatlıses\'i Mest Etti

Son Dakika Spor Vodafone Arena, İbrahim Tatlıses'i Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AHMET AGANOZ: SN.IBRAHIM TATLISES.BILDIGIM KADARIYLA SEN FB.LIYDIN DEGILMI.E BU NE PERHIZ.SAMPIYONLUK YARISININ BU DENLI KRITIK OLDUĞU DONEMDE .VEDA FB.SU ANDA MORAL COKUNTUSUNDEYKEN.BU TAVRIN.FB.ACISINDAN KIRICI OLDU. 0 0 Yanıtla

Advertisement