Vodafone, Diyarbakır'da 9 ile Hizmet Veren Santral Merkezi Açtı - Son Dakika
Güncel

Vodafone, Diyarbakır'da 9 ile Hizmet Veren Santral Merkezi Açtı

Vodafone, Diyarbakır\'da 9 ile Hizmet Veren Santral Merkezi Açtı

Vodafone, başta Diyarbakır olmak üzere 9 ildeki abonelerine hızlı, kaliteli ses ve data hizmeti sağlayan Türkiye'de 5'nci santral merkezi kurdu.

09.04.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone, başta Diyarbakır olmak üzere 9 ildeki abonelerine hızlı, kaliteli ses ve data hizmeti sağlayan Türkiye'de 5'nci santral merkezi kurdu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel 19 milyon TL yatırımla Diyarbakır'da kurulan santralin aynı anda 3.5 milyon aboneye hizmet verme kapasitesine sahip olduğunu söyledi.

Vodafone Türkiye, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 9 ile hizmet verecek Diyarbakır Santral Merkezi'ni hizmete açtı. Açılışa Vodafona Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Süel ile firma yetkilileri katıldı. Santral merkezinin açılışı öncesi Green Park Otel'de bilgilendirme toplantısı yapan Süel, Vodafone'nin 31 Aralık 2013 itibariyle 19.7 milyon abonesiyle Türkiye'nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi olduklarını söyledi. Abonelikte ciddi bir artış gözlediklerini belirten Süel, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için teknoloji, sosyal ve hizmet alanlarında durmaksızın yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Diyarbakır'da yüzde 61.1 oranındaki abonenin 'Kağıt faturaya hayır' diyerek faturalarını e-fatura mail yoluyla aldıklarını belirten Süel, kentteki abonelerin teknolojiye meraklı ve kullanım oranının yüksek olduğunu vurguladı.

Diyarbakır Santral Merkezi'nin, başta Diyarbakır olmak üzere Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman gibi 9 ilde hizmet vereceğini belirten Süel, merkezin Türkiye 'de en yoğun trafiğin taşındığı 5'nci merkez olduğunu belirtti. Süel, şöyle konuştu

19 milyon lira yatırımla kurulan santral, aynı anda 3.5 milyon aboneye hizmet verme kapasitesine sahip. En son teknolojiye sahip cihazların kullanıldığı Diyarbakır Santral Merkezi ile bölgede çok daha hızlı, kaliteli ses ve data hizmeti sağlanmış olacak. Merkezde sunulan HD ses kalitesi, sesin karşı tarafa çok daha net iletilmesini sağlayan ve kullanıcılara çok daha doğal bir ses deneyimi sunan bir teknoloji olarak dikkati çekiyor. Kesintisiz büyümemize paralel olarak,Türkiye nin her köşesini kapsayan yatırımlarımıza aralıksız şekilde devam edeceğiz. Türkiyenin dijital dönüşümü için ilham veren teknolojileri sunmayı sürdüreceğiz. Diyarbakır'da 39 bayi ile 122 kişiye doğrudan, dolaylı olarak da 488 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Süel, Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak Projesi kapsamında Diyarbakır'da 9 bin 390 kişiye ücretsiz bilgisayar eğitimi sağladıklarını ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vodafone, Diyarbakır'da 9 ile Hizmet Veren Santral Merkezi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement