Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Büyük Finali Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Büyük Finali Yapıldı

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Büyük Finali Yapıldı

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde bu yıl 17. si gerçekleştirilen Türkiye'nin dört bir yanından binlerce liseli gencin katıldığı Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, elemelerin ardından Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan büyük finalle sona erdi.

28.04.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde bu yıl 17. si gerçekleştirilen Türkiye'nin dört bir yanından binlerce liseli gencin katıldığı Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, elemelerin ardından Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan büyük finalle sona erdi. Teoman, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Ömür Gedik, Onur Baştürk, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Deniz Tuzcuoğlu, Ali Eyüboğlu, İlker Gezici, Ali Deniz Uslu gibi ünlü müzisyen ve gazetecilerden oluşan jüri finalde 43 okul arasından dereceye giren okulları belirledi.Elemeler dahil toplamda 45 ilden 378 okul arasından icra kategorisinde birinci olan okul Türkiye'nin en doğusundan zor şartlarda yarışmaya hazırlanarak katılan Haluk Levent'ten Ağlama Bebek şarkısıyla "Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi" oldu. 10 kategoride ödüllerin sahibini bulduğu gecede icra kategorisinde birinci olarak büyük ödül olan "Müzik Stüdyosu"nu kazanan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi sonuçların açıklanmasıyla büyük bir sevinç yaşadı ve öğrenciler gözyaşlarına engel olamadı.

Okullarının adının söylenmesiyle sahnede çok duygulu anlar yaşayan öğrenciler birinciliği hiç beklemediğini ve onlara destek olanlara ve yarışmayı düzenleyen Serhat Hacıpaşalıoğlu'na teşekkür ederek Ağrı'ya bu sevinci yaşattıkları için gurur duyduklarını söyledi. Öğrenciler müzik öğretmenleri Dilek Suzan'ı sahneye davet ederek hep bir ağızdan "Ağrı seninle gurur duyuyor" diye tezahürat ederek öğretmenlerine teşekkür ettiler. Şampiyon okul sonrasında sahnede okullarına birincilik kazandırdıkları Haluk Levent'ten "Ağlama Bebek" şarkısını tekrar seslendirdiler.

İcra kategorisinde birinci Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi olurken, ikinci İstanbul Hasan Şadoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, üçüncü ise Kütahya İMKB Tavşanlı Anadolu Öğretmen Lisesi oldu.

-"AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ'" EN İYİ ENSTRÜMAN VE EN İYİ ERKEK KATEGORİSİ'NDE DE ÖDÜL ALDI-

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması icra kategorisinde birinci olarak müzik stüdyosunu kazanan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri en iyi enstrüman ve en iyi erkek solist kategorisinde de dereceye girerek muhteşem bir coşku yaşadı. En iyi enstrüman dalında yan flütle 3. olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Batu Tepe ve "En iyi erkek solist" kategorisinde 2. olan Ferhat Aktaş sahnede duygulu anlar yaşadı.En iyi enstrüman dalında ikinciliği Kadıköy Anadolu Lisesi gitaristi Barış Özgen ve Kıbrıs Güzelyurt Kurtuluş Lisesi bateristi Bulut Akbilek paylaşırken, birinci İzmir Övgü Terzibaşıoğlu Lisesi gitaristi Denizhan Kılıç oldu. En iyi erkek solist kategorinde birinci Hasan Şadoğlu Kız Teknik Meslek Lisesi'nden Burak Ekşi olurken, üçüncülüğü İzmir Işıkken Anadolu Lisesi'nden Deniz Özgür ve Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi'nden Eymen Zafer İşdar paylaştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Büyük Finali Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement