Vodafone FreeZone'dan Liselilere Sahne Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Vodafone FreeZone'dan Liselilere Sahne Fırsatı

Vodafone'un gençlik platformu FreeZone etkinliklerinden "Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması" için başvurular başlıyor.

22.12.2012 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone'un gençlik platformu FreeZone etkinliklerinden "Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması" için başvurular başlıyor.

Vodafone açıklamasına göre, bu yıl ilk kez, Türkiye'deki tüm liselerin katılabileceği yarışmanın elemeleri 7 ilde yapılacak. On binlerce liselinin katılımının beklendiği yarışmanın sonunda kazananlar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

"Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" mottosuyla gençlerin hayatını keyifli hale getiren FreeZone Liselerarası Yarışma, önceki yıllardan farklı olarak Türkiye'den tüm liselerin katılımına açık olacak.

Yarışmanın elemeleri şubat-nisan döneminde 7 ilde gerçekleştirilecek. Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması'nda kazananlar, nisan ayında İstanbul'da yapılacak finalde ödüllendirilecek.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, etkinliğe ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:

"Gençlerin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun avantajlar sunarak, özgürlüklerini dilediklerince yaşamalarına olanak sağlamak üzere mayıs 2011'de hayata geçirdiğimiz Vodafone FreeZone ile başta müzik olmak üzere, gençlerin ilgi duyduğu alanlara yatırım yapıyoruz.

15 yıldır liseler arasında düzenlenen tek müzik yarışması olan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması ile müziğe yeteneği olan liseli gençlere yeteneklerini sergileme ve kendilerini ifade etme özgürlüğü sunuyoruz.

Geçen yıl 3 ilde gerçekleşen Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nın kapsamını bu yıl ilk defa, tüm Türkiye için genişlettik, 7 ilde yapılacak elemeler ile Türkiye'deki tüm liseler için erişilebilir olmayı hedefliyoruz. Yine bu sene yarışmamıza KKTC'de düzenlenecek yarışmanın sonucunda birinci olan lise de katılacak."

-KKTC'de yapılacak yarışmanın birincisi İstanbul'daki finale hak kazanacak-

Geçen yıl sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilen elemeler bu yıl Şubat, Mart ve Nisan aylarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Gaziantep, Bursa ve Samsun'da gerçekleşecek ve Türkiye'den tüm liselerin katılımına açık olacak.

Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması boyunca sosyal medyada tüm iletişim #liselininsesi hashtag'i ile yapılacak.

Nisan ayında İstanbul'da yapılacak finalde "Yorum", "Beste",

"Orkestra", "Sahne Performansı", "Kız Solist", "Erkek Solist" ve

"Enstrüman" kategorilerinde başarılı olan genç gruplara Vodafone FreeZone'dan sürpriz hediyeler verilecek.

Yarışmaya yaklaşık 500 liseden genç müzisyenlerin katılması bekleniyor. Ayrıca 9 Mart'ta KKTC'de yapılacak yarışmanın birincisi de İstanbul'daki finale katılmaya hak kazanacak.

-ABD'de "dünyanın en başarılı gençlik organizasyonu" seçildi-

Yolculuğuna KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması olarak başlayan ve END Productions Kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu tarafından 16 yıldır aralıksız devam ettirilen Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması, her yıl liseli gençler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Yarışmadan yetişen genç müzisyenler, profesyonel müzik hayatına katılım adına teşvik edilerek uluslararası festivaller ve yarışmalarda Türkiye'yi temsil etme imkanı yakalıyorlar.

Genç liselilerin performanslarının ünlü isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildiği yarışma, 2009 yılında merkezi ABD'de bulunan Uluslararası Festivaller Federasyonu (FIDOF) tarafından "Dünyanın en başarılı gençlik organizasyonu" seçildi.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vodafone FreeZone'dan Liselilere Sahne Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement