Vodafone Freezone İle Liseliler İstanbul'da Sahneye Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Vodafone Freezone İle Liseliler İstanbul'da Sahneye Çıkıyor

Vodafone Freezone İle Liseliler İstanbul\'da Sahneye Çıkıyor

Liseli gençler Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın İstanbul elemelerinde sahneye çıkıyor.

13.03.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

End Productions'ın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun 17 yıldır sürdürdüğü Türkiye'nin en uzun soluklu rekortmen müzik yarışması Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme heyecanı İstanbul'da devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, Liselerarası Müzik Yarışmasının 17. yılında da gençleri sahneye davet ediyor.

14-15-16 Mart tarihinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan elemelerin heyecanı devam ederken elemelere katılacak okullar da belli oldu. Türkiye'nin her yerinden binlerce müzik tutkunu liselinin her yıl coşkulu katılım gösterdiği yarışmanın İstanbul elemelerine toplam 9 ilden 124 okul katılacak. Liselilerin müziklerini özgürce gösterebildikleri ilk ve tek platform olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için İstanbul'da büyük hayaller ve umutlarla yarışacak olan gençlerin tek hedefi, 26 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan muhteşem finalinde yer almak ve hem kendilerini, hem de şehirlerini en iyi şekilde temsil etmek.

Ardahan'dan Edirne'ye Tüm Liseliler 26 Nisan'daki Büyük Final İçin Yarışacak

14-15-16 Mart tarihlerinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması İstanbul elemelerine Ardahan ,Sinop, Rize, Düzce, Kırklareli, Edirne, Kocaeli ve Tekirdağ olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı bölgesinden okullar şehirlerini ve okullarını temsil etmek ve büyük finale kalmak için sahneye çıkacak. Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finali bir çok ünlü ismin jüri olarak katılımı ile 26 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek.

Vodafone FreeZone'dan Gençlere Müzik Stüdyosu!

Binlerce liselinin dev sahnede kendilerini ve müziklerini ifade ettikleri Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması birincisine Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor. 'Ne Kadar iyisin, Göster Kendini!' sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, katılımcılarının hem keşfedilmesini hem de hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

Yarışmada icra kategorisinin yanı sıra en iyi enstrüman, en iyi erkek solist, en iyi kız solist, en iyi beste, en iyi orkestra, en iyi sahne performansı olmak üzere toplam 7 kategoride sürpriz hediyeler sahibini buluyor.

Vodafone FreeZone Liselinin ve Müziğin Yanında

Gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratma hedefiyle yola çıkan Vodafone FreeZone, bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletleri ile eğitim, giyim, yemek ve seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunuyor. 2011 yılından bugüne 50'nin üzerinde konser ile 1 Milyonu aşkın FreeZone'luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılar ile bir araya getiren Vodafone FreeZone liseli gençlerin müziğe olan tutkusundan hareketle Türkiye'de liseliler için düzenlenen en büyük müzik etkinliğine de 4 yıldır adını veriyor. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması boyunca liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar.

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Ankara ve Adana elemelerinden kısa kısa…

§ Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın yapıldığı Ankara Anadolu Gösteri Merkezi ve Adana Çukurova Üniversite Kongre Merkezi'nde liseli gençler için kurulan alanda Vodafone standında gençler baskı çantalar ve pankartlar boyadılar. Boyadıkları pankartlar ile liselerine destek oldular.

§ Vodafone'un özel kurduğu playstation standında hediye playstation kazanmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

§ Rexona stadında yer alan X-Box ile eğlenceli dakikalar yaşayan gençler hem müziğin hem de oyunların keyfini çıkardılar.

§ Rexona ekibi tarafından özel olarak kurulan sahnede, liseli gençler sergiledikleri birbirinden komik kısa skeçler ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.

§ Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Ankara elemelerine Ankara ,Ağrı, Düzce, Samsun, Bolu, Ardahan, Malatya, Çorum, Kırıkkale, Sivas, Zonguldak, Ordu ,Kayseri, Eskişehir olmak üzere toplam 14 ilden okullar katıldı.Adana elemelerine, Adana, Mardin, Mersin, Hatay, Erzurum, Şırnak, Konya, Niğde, Antalya, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Malatya olmak üzere toplam 13 ilden okul katıldı.

§ Arkadaşlarını desteklemek için Ankara Anadolu Gösteri Merkezi ve Adana Çukurova Üniversite Kongre Merkezi'ni dolduran liseliler okul arkadaşlarının heyecanına ortak olurken gün boyu müzik ziyafeti de yaşadılar.

§ Yarışmada liseliler ağırlıklı olarak rock türünde şarkılar söylediler.

§ Yarışmada bazı liselerin yarışmacılarının, sahnede megafon kullanması dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone Freezone İle Liseliler İstanbul'da Sahneye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement