Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Basın Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Basın Toplantısı Düzenlendi

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Basın Toplantısı Düzenlendi

Vodafone Türkiye'nin isim sponsorluğunda düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun basın toplantısı yapıldı.

21.04.2014 20:14  Güncelleme: 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından, Vodafone Türkiye'nin isim sponsorluğunda düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun basın toplantısı yapıldı.

İstanbul Hilton Bomanti Otel'de düzenlenen basın toplantısına, Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

ÇİNTIMAR: "İSTANBUL YARI MARATONU DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞINACAK"

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, dünya genelinde bütün büyük organizasyonların büyük markalar ile anıldığını hatırlatarak, "Yapılacak olan İstanbul Yarı Maratonu'nun İstanbul Maratonu'nun bir temsilcisi ve ön yarışması olacak. Türkiye'nin çok üstünde bir organizasyon oldu. Bütün büyük organizasyonlarda büyük markalar ile dünya gündemine geliyor. İstanbul'da Vodafone ile anılacak. İstanbul Yarı Maratonu'da İstanbul gibi markanın desteği ile dünya gündemine taşınacak" dedi.

ÖĞÜT: "PAZAR GÜNÜ BÜTÜN İSTANBULLULARI HALİÇ'E DAVET EDİYORUM"

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ise 3. kez bu organizasyon içerisinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Burada sizlerle birlikte olmak mutluluk verici. Son iki senedir başarıyla yaptığımız maratonu bu yıl gönül bağı ile yapıyoruz. Pazar günü koşulacak yarı maratonla birlikte yılda bir kez gerçekleştirdiğimiz organizasyonu ikiye çıkarmak bizim için gurur verici. İlk birlikteliğimiz 2012 ve 2013 başları ile gerçekleşti. Kasım ayında 20.000 kişi katıldı daha önceki yıllara göre iki kat arttı. Arzumuz bu yarışa katılan insanların sayısı bizim kabul edeceğimizden fazla olması. 27 Nisan Pazar günü koşulacak organizasyonu düzenliyoruz. Bu organizasyona 4000 yakın katılımcı başvuru yaptı. Global gücümüzle değil dijital gücümüzle de destek vermeye sağlıyoruz. Ben şimdiden ilk defa bu yapılacak yarı maratona katılacaklara başarılar diliyorum. Pazar günü bütün İstanbulları Haliç'e davet ediyorum" diye konuştu.

GÜMÜŞDAĞ: "HALKIN SPORA KATILIMINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ da, 27 Nisan gerçekleşecek maratonunun bu yıl ilk defa yapılacağını vurgulayarak, "Bundan 2 yıl önce maraton içerisinde değişiklik yaptık. Avrasya ismini, İstanbul maratonu olarak değiştirdik. Dünyadaki diğer maratonları da gittik araştırdık. İstanbul maratonunu başlattığımız günden itibaren katılımcı sayısını 8000-10000'lardan, 20000'lara çıkardık. Amacımız halkın spora katılımını sağlamak. Bu anlamda dünya genelinde bu tarz organizasyonların isim sponsorları var. Berlin'de BMW gibi. İlk isim sponsorluğunu Vodafone ile başlattık. Sporun halkla buluşmasını sağlamak istiyoruz. İstanbul maratonuna bu sene inanılmaz bir katılım oldu. Bugün İstanbul maratonun kardeşi dediğimiz İstanbul yarı maratonunun lansmanını yapıyoruz. Vodafone'nun dışında yan sponsorlarımız da var. Onlara da çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Basın Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement