Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

Vodafone Türkiye'nin isim sponsorluğunda düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonunun basın toplantısı gerçekleştirildi.

21.04.2014 21:48  Güncelleme: 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21.1 KİLOMETRELİK VODAFONE İSTANBUL YARI MARATONU PAZAR GÜNÜ KOŞULACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone Türkiye'nin isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun basın toplantısı gerçekleştirildi.

Basın toplantısına, Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt katıldı.

ERTEKİN İSTANBUL MARATONU'NUN DAHA İLERİ TAŞINMASI İÇİN YARI MARATONU MUTLAKA DÜZENLEMEMİZ GEREKİYORDU

Basın toplantısının moderatörlüğünü yapan Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nu ilk kez gerçekleştirecekleri için sevinçli ve heyecanlı olduklarını belirtti. Ertekin, İstanbul Marartonu'nun daha ileri taşınması için Yarı Maraton'un mutlaka koşulması gerektiğini ve bu yüzden Vodafone'nun katkıları ile Haliç Maratonu'nu Yarı Maraton haline dönüştürdüklerini de söyledi.

ÇİNTIMAR İSTANBUL YARI MARATONU DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞINACAK

Maraton ile ilgili bilgiler veren Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Yapılacak İstanbul Yarı Maratonu, İstanbul Maratonu'nun bir temsilcisi ve ön yarışması olacak. Türkiye'nin çok üstünde bir organizasyon oldu. Bütün büyük organizasyonlarda büyük markalar ile dünya gündemine geliyor. İstanbul'da Vodafone ile anılacak. İstanbul Yarı Maratonu da İstanbul gibi markanın desteği ile dünya gündemine taşınacak diye konuştu.

ÖĞÜT PAZAR GÜNÜ BÜTÜN İSTANBULLULARI HALİÇ'E DAVET EDİYORUM

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, bu organizasyonda 3. kez yer aldıklarını ve Vodafone olarak bundan çok memnun olduklarını dile getirerek, Pazar günü koşulacak yarı maratonla birlikte yılda bir kez gerçekleştirdiğimiz organizasyonu ikiye çıkarmak bizim için gurur verici. Arzumuz bu yarışa katılan insanların sayısının bizim kabul edeceğimizden fazla olması. 27 Nisan Pazar günü koşulacak organizasyonu düzenliyoruz. Bu organizasyona 4 bine yakın katılımcı başvuru yaptı. Ben şimdiden ilk defa bu yıl yapılacak Yarı Maraton'a katılacaklara başarılar diliyorum. Pazar günü bütün İstanbulları Haliç'e davet ediyorum dedi.

GÜMÜŞDAĞ HALKIN SPORA KATILIMINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Maratonu'nu başlattığımız günden itibaren katılımcı sayısını 8 bin - 10 binlerden, 20 binlere çıkardık. Amacımız halkın spora katılımını sağlamak. Bu anlamda dünya genelinde bu tarz organizasyonların isim sponsorları var. İlk isim sponsorluğunu Vodafone ile başlattık. Sporun halkla buluşmasını sağlamak istiyoruz. Bugün İstanbul maratonun kardeşi dediğimiz İstanbul Yarı Maratonu'nun lansmanını yapıyoruz. Vodafone'nun dışında yan sponsorlarımız da var. Onlara da çok teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

YARI MARATON 21.1 KM KOŞULACAK

Mesafesi 21.1 kilometre olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü Balat eski Galata Köprüsü'nden start alacak ve Eyüp Devlet Hastanesi önünden dönülerek Kumkapı Balık Hali'nden tekrar Balat yönüne doğru devam edecek ve Balat yine Balat eski Galata Köprüsü'nde son bulacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement