Vodafone Müşteri Hizmetleri'ne 6 Kategoride Stevıes Ödülü - Son Dakika
Güncel

Vodafone Müşteri Hizmetleri'ne 6 Kategoride Stevıes Ödülü

Vodafone Müşteri Hizmetleri\'ne 6 Kategoride Stevıes Ödülü

Vodafone, mükemmel müşteri hizmetleri uygulamalarıyla dünyaya örnek oldu.

26.02.2014 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ve en itibarlı ödüllerinden biri olan "Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri 2014" sahiplerini buldu. Yılın lider firmalarını ve uygulamalarını ödüllendiren "Stevie Ödülleri" kapsamında Vodafone Türkiye, müşteri hizmetleri uygulamalarıyla aday olduğu 6 kategoride birden ödüle layık görüldü. Vodafone böylece, müşteri hizmetleri operasyonlarındaki başarısını uluslararası arenada, alanında en büyük isimlerin yarıştığı platforma bir kez daha taşımış oldu.

Vodafone Müşteri Operasyonları ve Online Servisleri, iş dünyasının uluslararası arenadaki en prestijli ödülleri arasında yer alan "Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri"nde müşteri hizmetleri uygulamalarıyla tüm başvurduğu kategorilerde ödül kazandı.

Müşteri deneyiminde çıtayı sürekli yükseltmeye, yenilikçi ve farklılaşmış hizmetlerle mükemmel müşteri deneyimi yaratmaya odaklanan Vodafone, iş dünyasının en büyük ve en itibarlı ödülleri arasında yer alan "Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri 2014"te başvurduğu 6 kategorinin 6'sında birden ödüle kavuştu. Vodafone Türkiye, müşteri hizmetleri operasyonlarındaki başarısını uluslararası arenada, alanında en büyük isimlerin yarıştığı platforma bir kez daha taşımış oldu.

21 Şubat 2014'te Las Vegas'ta düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine kavuşan Stevie Ödülleri 2014'te Çağrı Merkezi Yöneticisi dalında Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, Gümüş Stevie Ödülü'nü kazandı. Teknolojinin Müşteri Hizmetlerinde En İyi Kullanımı dalında uçtan uca çağrı teknolojileri altyapısıyla, Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon dalında Vodafone Facebook Self Servis Uygulaması, IVR ve Web Hizmetleri dalında Biz Sizi Arayalım Servisi ve Yılın Müşteri Hizmetleri dalında Vodafone Türkiye Çağrı Merkezi ayrıca Gümüş Stevie Ödülü'ne layık bulundu. e-Ticaret Müşteri Hizmetleri Ödülü dalında Vodafone Forum uygulaması da Bronz Stevie Ödülü'nü kucakladı. Böylece, toplamda 6 adaylık kazanılan 6 kategoride birden Vodafone Türkiye ödüle kavuştu.

Müşteri hizmetlerinde ilkler Vodafone'dan

Sesli İmza, Mobil Yardım, Biz Sizi Arayalım gibi ilklere imza atan servislerin yanında sektörde lider teknolojilerin kullanıldığı çağrı merkezi altyapısı ile Stevie Ödülü kazanan Vodafone Müşteri Operasyonları, kalitesini en üst düzeyde tutmak ve kesintisiz hizmet sağlamak için mevcut sistemlerini sürekli geliştiriyor ve teknoloji yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Teknoloji yatırımlarının odağında müşterilerine kolaylık sağlayacak servisleri konumlandıran Vodafone, maliyetleri optimum tutmak, hizmet kalitesini de sürekli iyileştirmek için teknolojiden yararlanıyor.

Türkiye'de bir ilk olan Vodafone Forum, farklı mobil iletişim ihtiyaçlarına yönelik fikir ve deneyimlerin paylaşıldığı yenilikçi bir keşif alanına dönüştü. 2 yıl içinde gelişerek ayda 550 bin ziyaretçi ortalamasına erişen Vodafone Forum, sektörde ilk marka forumu olma özelliğini taşıyor. Vodafone Forum'da Vodafone'lular birbirine destek veriyor. Vodafone aboneleri, marka elçilerine dönüşüyor ve forumda söz sahibi oluyor. Hatta forumda aktif katılım gösteren kullanıcı, Vodafone ekibine alınarak Vodafone Türkiye çalışanı olabiliyor.

Gümüş Stevie Ödülü'ne hak kazanan bir başka Vodafone inovasyonu olan Facebook Self Servis uygulaması, müşteri hizmetleri alanında yenilikçi atılımlardan biri olarak hizmet veriyor. Vodafone'un bireysel abonelerinin sosyal medya platformu Facebook üzerinden hatlarıyla ilgili işlemleri kolay, hızlı ve ücretsiz olarak yapabildikleri uygulamada, klasik müşteri hizmetleri kanalları üzerinden yapılan abonelik işlemleri Facebook üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Müşterilerin çağrı merkezinde bekleme sürelerini ortadan kaldıran ve yoğunluk kaynaklı hatta beklemelerinin önüne geçmeyi hedefleyen "Biz Sizi Arayalım" uygulaması, çağrı merkezi uzmanlarının, müşterileri geri aramasını sağlıyor.

Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Vodafone Türkiye olarak daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham vermeyi hedefliyoruz. Abonelerimizin hayatını kolaylaştıran hizmet ve ürünler geliştirirken, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonumuzla faaliyet gösteriyoruz. Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti ilkemizle, çağrı merkezlerimizi arayan abonelerimizin ihtiyacına en hızlı şekilde yanıt vererek onların hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Çağrı merkezi operasyonlarımızı ve çağrı merkezlerimizdeki altyapı yatırımlarımızı bu vizyonla yürütüyoruz. Sürekli yatırımlardan beslenen yeni dönemimizde, çağrı merkezlerimize ve müşteri hizmetlerimize yaptığımız hizmet yatırımlarımızı artırıyoruz. Vodafone abonelerinin memnuniyetini sağlamak üzere attığımız adımların, uluslararası arenada en büyük ve prestijli müşteri hizmetleri ödülleri olan Stevie Ödülleri'nde takdir görmesi bizi gururlandırıyor. Ankara ve İstanbul ana lokasyonlar olmak Anadolu'ya yayılmış çağrı merkezlerimizde gençlere istihdam sağlıyoruz. Bu vizyonla ve Türkiye'nin kalkınması için özellikle önem verdiğimiz bölge ekonomilerine katkıda bulunma hedefiyle yakın tarihte Şanlıurfa'da 40 milyon TL yatırımla 350 kişiyi istihdam edeceğimiz çağrı merkezimizi açtık. Bu vesileyle Vodafone Türkiye olarak kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetine yaptığımız yatırımları sürdüreceğimizin altını çizmek istiyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone Müşteri Hizmetleri'ne 6 Kategoride Stevıes Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement