Vodafone Türkiye, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile İmzaladığı Türk Spor Tarihinin En Büyük Sponsorluk... - Son Dakika
Güncel

Vodafone Türkiye, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile İmzaladığı Türk Spor Tarihinin En Büyük Sponsorluk...

Vodafone Türkiye, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile İmzaladığı Türk Spor Tarihinin En Büyük Sponsorluk...

22 Temmuz 2014 ? Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden 15 yıl süreli Vodafone Arena isim sponsorluğunun yanı sıra 2014-15 futbol sezonundan başlayarak 5 yıl süreyle futbol takımının ana sporluğunu da üstleniyor.

23.07.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz 2014 ? Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden 15 yıl süreli Vodafone Arena isim sponsorluğunun yanı sıra 2014-15 futbol sezonundan başlayarak 5 yıl süreyle futbol takımının ana sporluğunu da üstleniyor.

Beşiktaş taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone sponsorluğundaki yeni formalar, siyah beyazlı takımın kamp yaptığı İngiltere'nin Manchester şehrinde 23 Temmuz günü FC Mainz ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, üst düzey yöneticileri, Futbol A Takımı ile Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'un katılımıyla düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Vodafone Türkiye ? BJK sponsorluk ortaklığı kapsamında 5 yıl süreli forma sponsorluğunun değeri ise 29 milyon dolar olarak açıklandı. Vodafone logosu, 2014-15 futbol sezonunda Beşiktaş formalarındaki yerini alacak. Takım, yeni formalarını ilk kez 29 Temmuz'da Feyenoord ile Hollanda 'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında giyecek.

Yeni formalar Vodafone Cep Merkezleri ile Türkiye'nin her yerinde

Vodafone Türkiye, forma sponsorluğu kapsamında Beşiktaş taraftarlarını sevdikleri takımın yeni formalarıyla her il ve ilçede buluşturacak önemli bir adım daha atıyor. Önümüzdeki sezonda, Beşiktaş formaları, Türkiye'deki tüm Vodafone Cep Merkezleri'nden sipariş verilebilecek. Böylece, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün resmi satış noktaları Kartal Yuvaları ve adidas mağazalarından yapılan forma satışlarına, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış olan 1.200'den fazla Vodafone Cep Merkezi aracılığıyla destek olunacak.

Forma sponsorluğu kapsamında Vodafone Türkiye ? Beşiktaş JK işbirliğinin yeni bir döneme girdiğini belirten Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, şunları söyledi:

'Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olarak yapımı süren Vodafone Arena'nın ardından Beşiktaşlı oyuncuların yeni sezonda giyeceği Vodafone logolu formalarla Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne olan desteğimizi sürdürüyoruz. Vodafone logolu yeni formalarıyla, Beşiktaş'ın uluslararası arenada da yeni bir döneme girdiğine inanıyoruz. Vodafone'un global marka gücünü Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün örnek gösterilen taraftar ruhuyla birleştiriyoruz. Son derece önemli bulduğumuz diğer bir çalışmamız ise, Beşiktaş formalarının artık Türkiye çapında 1.200'den fazla Vodafone Cep Merkezinden temin edilebilecek olması. Böylece, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün resmi satış noktaları Kartal Yuvaları'ndan ve adidas mağazalarından yapılan forma satışlarına, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış olan Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla destek olacağız. Vodafone Türkiye olarak, ülkemizde sporcu yetişmesine ve altyapının zenginleşmesine katkıda bulunmak hedefiyle çalışıyoruz. Bu kapsamda, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile olan işbirliğimizi, başladığımız günden bu yana 'gönül birliği' olarak adlandırıyoruz. Bu gönül birliğinin, her şeyden önce Türk sporunun ve spor ekonomisinin gelişimine, daha sonra da Vodafone markasına büyük değer katacağına inanıyoruz.?

Vodafone'un, Türkiye'nin en köklü ve güçlü kulübü Beşiktaş ailesinin bir parçası olmasından gurur duyduklarını belirten Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman şu şekilde konuştu;

'Beşiktaş ailesi olarak, Türkiye'nin en büyük markalarıyla gerçekleştirdiğimiz sponsorluk çalışmaları sayesinde 2014-15 sezonuna daha da güçlü başlayacağız. Vodafone'un global marka gücünü yanımıza alarak, Beşiktaş ruhunu teknoloji ile buluşturacağımız 'Vodafone Arena' stadı ile başlayan işbirliğimiz, 5 yıl süreyle formalarımızda göğüs sponsorluğuyla devam edecek. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, hem alt yapımıza hem de A takımımıza yatırım yaparak, taraftarımıza yakışır iş birliklerine imza atarak, Beşiktaş'ı her zaman daha ileriye taşıyoruz. Siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarımız, yeni sezon formalara artık mevcut satış kanallarının dışında Vodafone Cep Merkezlerinden de ulaşabilecek. Ayrıca Kuzey Amerika, Güney Amerika, Asya ve Avrupa'nın pek çok ülkesinde adidas mağazalarında ve online satış sitesinde Türkiye ile eş zamanlı forma satışı gerçekleşecek. Bizim gibi büyük hedeflerin, başarının peşinde koşan, çıtayı en yukarıda tutan bir marka ile bu yolda yürümekten gurur duyuyoruz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bundan sonra Vodafone ile genişleyen ailemizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz.

Hem spor hem yaşam alanı: Vodafone Arena

Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak çok amaçlı kompleks, İstanbul'un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Toplam sponsorluk değeri 145 milyon doları bulan anlaşma ile Vodafone Arena, dünyada örnek gösterilen yeni stadyumlarda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile genişbant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak. Kompleks aynı zamanda eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da kullanılacak. Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin sunulacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere benzersiz bir teknoloji deneyimi yaşatacak.

Beşiktaş'ın yeni formasının tanıtım filmini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. http: youtu.be/7zVrxgD0eVQ

Vodafone Türkiye hakkında:

5 kıtada 30'dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu'nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 31 Mart 2014 itibariyle hizmet sunduğu 20 milyon abonesiyle Türkiye'nin ikinci büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye'nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye'nin 2006 yılından bu yana satın alma dahil toplam yatırımları 12 milyar TL'yi aşmıştır. Şirketin 2013-2014 mali yılında toplam yıllık gelirleri %17 büyüme ile tüm zamanların en yüksek gelir seviyesi olan 6,4 milyar TL'ye ulaşmıştır. 2010'da Borusan Telekom'u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011'de de Türkiye'nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net'i bünyesine dahil etmiştir. Mobil ses, sabit ses, mobil internet ve ADSL hizmetleriyle 'komple iletişim çağı'nı yaşatan Vodafone Türkiye, yaklaşık 3.300 çalışanı, 1.200'ü aşkın perakende mağazası ve ekosisteminde bulunan 43.000 kişilik paydaş ailesi ile faaliyet göstermektedir.

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vodafone Türkiye, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile İmzaladığı Türk Spor Tarihinin En Büyük Sponsorluk... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement