Voleybol 4'lü Final Etabı 2. Devre Karşılaşmaları Adana'da - Son Dakika
Yerel

Voleybol 4'lü Final Etabı 2. Devre Karşılaşmaları Adana'da

Voleybol 4\'lü Final Etabı 2. Devre Karşılaşmaları Adana\'da

Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi 4’lü Final Etabı 2. Devre Müsabakaları” 25-27 Nisan tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirileceğini söyledi.

23.04.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi 4'lü Final Etabı 2. Devre Müsabakaları" 25-27 Nisan tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirileceğini söyledi.

Oğuz, Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek turnuvaya ARKAS, Halkbank, Ziraat Bankası, Galatasaray FXTCR takımlarının katılacağını belirterek, tesis, hazırlık ve organizasyon için tam destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibine teşekkür etti.

Adanalı sporseverlerin Türkiye'nin en popüler takımlarının final maçlarını ücretsiz izleyeceklerini ifade eden Oğuz, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Öncelikle 4'lü final grubu karşılaşmalarının Adana'ya verilmesini sağlayan Federasyon Başkanı Özkan Mutlugil ile dostumuz, büyüğümüz Başkanvekili M. Akif Üstündağ'a teşekkür ederiz. Voleybolda Türkiye'nin en büyüğü Adana'da belirlenecek. Federasyon Başkanı ve yönetim kurulu, merkez hakem ve diğer kurul üyeleri ile milli takım antrenörleri, kentimizde olacaklar. Bunun yanı sıra spor medyası ve voleybol severlerin gözü kulağı Adana'da olacak. Turnuvaya destek veren başta Valimiz Mustafa Büyük olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin ve diğer emeği geçenlere şükran borçluyuz."

YÖNETİCİ VE SPOR MEDYASINA GEZİ DÜZENLENECEK

4'lü final karşılaşmaları için Adana'ya gelecek olan kulüplerin yöneticileriyle, Adana dışından gelecek olan spor medyası mensuplarına kentin tarihi ve doğal güzelliklerini görmeleri için gezi düzenleneceğini ifade eden Oğuz, Seyhan Belediyesi ile Çukurova Belediyesi'nin konuk ekiplere yemekli gece düzenlediklerini de belirtti.

Adana İl Hakem Kurulu Başkanı Tahsin Akış, turnuvada Adana bölgesinden deneyimli bir hakemin 4'lü turnuvada görev almasını beklediklerini, gizlilik nedeniyle adını açıklamadıklarını, bu uygulamanın diğer hakemleri de olumlu etkileyeceğini ifade ederek MHK ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Ümit Sokullu'ya teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol 4'lü Final Etabı 2. Devre Karşılaşmaları Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement