Genç Erkekler Voleybol Grup Maçları Suluova'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Genç Erkekler Voleybol Grup Maçları Suluova'da Başladı

Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler Voleybol Grup Maçları Suluova'da başladı.

25.04.2014 15:39  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler Voleybol Grup maçları Suluova'da başladı.

Mahmut Demir Spor Salonu'nda başlayan karşılaşmalarda, günün il maçında Tokat Niksar Belediyespor- Samsun 1930 Bafraspor'u 3-1, Amasya Atatürk Lisesi ise Sinop Gerze Gençlik Spor'u 3-0'lık skorla yendi.

Maçları takip eden Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar, Türkiye Şampiyonası Gençler Kulüpler arası bay ve bayan grup maçlarının Amasya bölgesinde yapıldığını, bayan takımlarının il merkezinde, erkek takımlar arası maçların ise Suluova'da oynanmaya başladığını belirtti.

Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını ve bu tür spor karşılaşmalarının ileriki tarihlerde il genelinde oynanması için gayretler gösterdiklerini ifade eden Acar, "Türkiye geneline hitap eden bu tür müsabakalar Amasya turizmi, ilimizdeki sportif faaliyetlerin tanıtımı ve alt yapıların güçlenmesi için önemli bir organizasyondur. Bu tür turnuvaların bundan sonrada il ve ilçelerimizde daha çok yapacağız" dedi.

25, 26 ve 27 Nisan 2014 tarihleri arasında Suluova'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler Voleybol Grup maçlarında Tokat Niksar Belediyespor, Samsun 1930 Bafraspor, Amasya Atatürk Lisesi Spor, Sinop Gerze Gençlik Spor ve Kardemir Karabük Spor takımlarının mücadele edeceği, grup maçlarında birinci olan takımın bölge maçlarında mücadele etmeye hak kazanacağı, bölge maçlarının sonunda ise finale kalan takımların Türkiye birinciliği için karşılaşacağı öğrenildi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç Erkekler Voleybol Grup Maçları Suluova'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement