Voleybol Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol Acıbadem Erkekler Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Bostan: "Geçen sezon en büyük başarımız, mahkeme kararı ile tasfiyesine karar verilen bir takımı kapatmayarak ayakta, ligde tutmak oldu"

27.05.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü'nün başkanı Özden Bostan, geçen sezon en büyük başarılarının mahkeme kararı ile tasfiyesine karar verilen bir takımı kapatmayarak ayakta, ligde tutmak olduğunu söyledi.

Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun sona ermesiyle antrenör ve sporcularla sözleşmelerinin de bittiğini belirterek, "Bu sezon ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Transfer çalışmalarımızı bütçe imkanları doğrultusunda yapacağız. Alacakla borç ödenmiyor. Bütün imkanlarımızı gerçekçi şekilde değerlendirip, transfer yapacağız" dedi.

Takıma alt yapıdan takviye yapacaklarını, yerel sporculardan yararlanacaklarını dile getiren Bostan, şunları söyledi:

"Yönetim olarak, değerli hemşehrilerimizi takıma katkı yapmaya çağırıyoruz.  Kulübün imkanlarını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Hayalci olmayacağız. İmkanlar ölçüsünde transferler yapacağız. Kulübün maddi durumundaki gelişmelere göre de farklı değerlendirmeler yapabiliriz. Yine de takımın hedefi play-off'a kalmak ve şampiyonluğa oynamak olacak. Sonuçta, amatör ruhla mücadele eden bir takım yaratacağız. Geçen sezon en büyük başarımız, mahkeme kararı ile tasfiyesine karar verilen bir takımı kapatmayarak ayakta, ligde tutmak oldu." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement