Hem Ligde Hem de Kupada İddialıyız - Son Dakika
Yerel

Hem Ligde Hem de Kupada İddialıyız

Hem Ligde Hem de Kupada İddialıyız

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in Antrenörü Ümit Terzi, hem ligde hem de kupada iddialı olduklarını söyledi.

26.08.2014 16:02  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonu kuralarının dün Ankara'da çekildiğini anımsatarak, Süper Kupa'da rakip takımların Beşiktaş, Sivas 4 Eylül Belediyesi ve Gaziantep Şahinbey Belediyespor olduğunu belirtti.

Süper Kupa maçlarına iki amaçla baktıklarını ifade eden Terzi, "Bunlardan birincisi bizim için lige hazırlık karşılaşmaları olacak. İkincisi ise gruptan çıkmak istiyoruz. Süper Kupa maçlarına devam edebilmemiz için grupta birinci olmamız gerekiyor. Kupada hedefimiz, gruptan birinci çıkmak" dedi.

Terzi, lig fikstürüne göre ilk yarıda sahalarında oynayacakları karşılaşmaların üst sıraları zorlayacak takımlarla olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İlk yarıda daha çok rakibimiz olan, play-off'u zorlayacak olan takımlarla deplasmanda oynayacağız. Bana göre bizim için bir avantaj. Kendi sahamızda zor maçlar oynayacağız. Şampiyonayı hedefleyen rakiplerle karşılaşacağımız için bize göre bir avantaj olarak değerlendiriyorum. Çok zor bir lig olacak. Zor maçlar oynayacağız. Bu zor dönemi en iyi şekilde geçirebilmemiz için taraftarımızla tüm camiamızın kenetlenmesi gerekiyor.

Rakiplere baktığımızda çoğunluğu büyükşehir belediyeler. Şahinbey Belediyesi, Palandöken Belediyesi, İnegöl Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Bu nedenle camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Sponsor bulup güçlenmemiz gerekiyor. Biz, bu ligde kalıcı olmak ve aynı zamanda play-off'a girmek istiyoruz. Hem ligde hem de kupada iddialıyız." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hem Ligde Hem de Kupada İddialıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement