Voleybol Bayanlar 2.lig - Son Dakika
Spor

Voleybol Bayanlar 2.lig

Voleybol Bayanlar 2.lig

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.lig temsilcisi Seramiksan Spor Kulübü dış transferde hız kesmiyor.

21.07.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.lig temsilcisi Seramiksan Spor Kulübü dış transferde hız kesmiyor. Kuğular libero Elif Kavrar, pasör Gülcan Akyıldız ve köşe oyuncusu Cansel Örencik ile sözleşme imzaladı. Seramiksan geçtiğimiz günlerde de dış transferde milli pasör Sıla Çalışkan ile sözleşme imzalamıştı.

Yeni sezon öncesi 1.Lig parolasıyla yola çıkan Seramiksan Spor Kulübü, iddialı bir takım kurma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Kuğular geçtiğimiz sezon takımlarında performanslarıyla göz dolduran 3 ismi kadrosuna dahil etti. Seramiksan geçtiğimiz sezon Balıkesir BBSK forması giyen libero Elif Kavrar, pasör Gülcan Akyıldız ve İstanbul BBSK forması giyen Cansel Örencik ile sözleşme imzaladı. Sponsor firma Seramiksan A.Ş. idari binasında yapılan imza töreninde hazır bulunan Asbaşkan Burak Ersoy;" Bu sezon hedeflerimiz var. Bu yönde transferler yapıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda 3 ismi kadromuza dahil ettik. Yeni transferlerimizin takıma önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİK"

Kendilerini Seramiksan'lı yapan Elif, Gülcan ve Cansel ise iddialı açıklamalarda bulundu. Seramiksan'a kupa için geldiklerini belirten deneyimli oyuncular; "Seramiksan'ın voleybol camiasındaki yerini biliyoruz. Bizde elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Kupa için buradayız, bize güvenen yönetimimize ve teknik heyetimize teşekkür ederiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Bayanlar 2.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement