Voleybol: Erkekler 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik, deplasmanda karşılaşacağı Arkas Spor maçının hazırlıklarına başladı.

03.02.2015 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Arkas Spor karşılaşması hazırlıklarına başladı.

Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda, antrenör Ümit Terzi gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, kültür fizik hareketleri sonrasında taktik ağırlıklı çalıştı.

Antrenman öncesinde sporcularla bir toplantı yapan Terzi, geçen hafta konuk ettikleri Palandöken Belediyespor karşılaşmasında kaybedilen bir puanın takım adına üzüntü yarattığını belirtti. Maçta hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu olduğunu ifade eden Terzi, "Aslında bu karşılaşmadaki hedefimiz 3 puandı ama olmadı. Artık o karşılaşmayı geride bıraktık. Önümüzdeki hafta zorlu bir deplasman maçımız var. Arkas Spor karşılaşmasına konsantre olmalıyız" diyerek oyunculara uyarıda bulundu.

Antrenmana, transferin son gününde Bulgaristan'ın Lokomotiv Plovdiv takımından transfer edilen pasör çaprazı Mladen Mladenov da katıldı. Mladenov'un takıma erken uyum sağlaması dikkati çekti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Erkekler 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement