Voleybol Erkekler 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol Erkekler 2. Ligi

Voleybol Erkekler 2. Ligi

Voleybol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, ligin 10. haftasında Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

30.11.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, ligin 10. haftasında Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

Sene başında küçülmeye giderek kadrosunu dağıtan Malatya Büyükşehir Belediyespor, aldığı bu mağlubiyet ile gruptaki 7. yenilgisini aldı. Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig B Grubu'nda genç ağırlıklı kadrosuyla mücadelesini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyespor, 10. hafta programı dahilinde sahası tadilatta olması nedeniyle Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor'u Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda konuk etti. Zorlu rakibi karşısında kötü gidişata 'dur' diyemeyen sarı-siyahlılar, B Grubunda 7. mağlubiyetini aldı.

İlk sette rakibine 25-16'lık sonuçla boyun eğen Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci setti ise 25-23 kaybetti. Setlerde 2-0 geriye düşen Malatya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü sette de rakibine 25-20'lik sonuçla yenildi ve müsabakadan 3-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. Ligde Niksar Belediyespor karşısında kötü gidişata dur diyemeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Kamil Özbey, "Ligde kaç haftadır kötü sonuçlar alıyoruz. Bu hafta da Niksar maçını çıkış maçı olarak görüyorduk. Olmadı. Rakibimiz oynadı biz sadece seyrettik. Bir türlü eksikliklerimizi gideremedik. Ligde kötü gidişatımızı devam ettiriyoruz. Bir an önce toparlanma süreci içine girmeliyiz. Bu hafta sahamızda Trabzonspor'u konuk edeceğiz. İnşallah bu maç bizim için çıkış olur" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Erkekler 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement