Voleybol Erkekler 3. Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Erkekler 3. Ligi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 3. Lig play off müsabakalarında finale yükseldi.

25.03.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor Erkek Voleybol Takımı, 3. Lig play off müsabakalarında finale yükseldi.

Bingöl'de yapılan play off müsabakalarında başarılı maçlar çıkaran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 3-2 ve 1930 Samsun Bafraspor'u 3-1 yenerek adını finalle yazdırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Eşbaşkanı Ayten Tekeş, yaptığı yazılı açıklamada, Bingöl'de elde edilen başarıdan dolayı finalle yükselme başarısı gösterdiklerini ve takımlarının 3-5 Nisan tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan 2.Lig'e yükselme müsabakalarına katılacağını belirtti.

Ankara'da takımlarının Bingöl Solhanspor, Malatya Büyükşehir Belediyespor ve Van Erciş Şekerspor ile karşılaşacağını ifade eden Tekeş, şunları kaydetti:

"Voleybolda 3 kategoride mücadele ediyoruz. Gençler, yıldızlar ve minikler liglerinde de mücadele eden takımlarımız var. Futbolda ulaştığımız başarıyı salon sporlarına da yansıtmak istiyoruz. Amacımız gençlerimizi spora yöneltmek, onları spor aracılığıyla kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. 3. Lig'de mücadele eden ve 2. Lige yükselme final müsabakalarına katılma hakkını elde eden erkek voleybol takımımız da amacına uygun bir şekilde hedefine doğru  adımlarla ilerliyor. Tamamı altyapımızdan oluşan ekibimizle başarılı olmak istiyoruz. Belirlenen 2. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz."

Tekeş, Ankara'da yapılacak 2.Lig'e yükselme final müsabakalarına katılacak takımlarına başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol Erkekler 3. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement